Askengren Fastighetsmäklare Kungshamn

Våra mäklare

Kristina Behrman mäklare
Kristina Behrman

Jag är en registrerad fastighetsmäklare med stor lokalkännedom och jag har i grunden en utbildning inom ekonomi och marknadsföring. Som person är jag en initiativrik, ärlig och positiv person som vill förvalta det förtroendet jag får av er på bästa sätt! Jag vet att det krävs både hjärta och hjärna genom hela sälj och köp processen. Det gör jag genom att se möjligheter, vara lyhörd och noga samt...

Mäklare Kristina Behrman
Fredrik Mattsson Waller mäklare
Fredrik Mattsson Waller

Fredrik Mattsson Waller är mäklare på Askengren Fastighetsmäklare och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Lysekil, Bohuslän, Brastad, Fiskebäckskil, Grundsund, Västkusten, Munkedal, Dingle, Hedekas, Hällevadsholm, Sotenäs, Bohus-Malmön, Bovallstrand, Hunnebostrand och KungshamnSmögenVäjern.

Mäklare Fredrik Mattsson Waller
Mäklarbild saknas
Tony Porali

Tony Porali är mäklare på Askengren Fastighetsmäklare och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Lysekil, Munkedal, Orust, Sotenäs, Tanum och Uddevalla.

Mäklare Tony Porali

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Kungshamn.

Askengren Fastighetsmäklare Kungshamn
Köpmanstorget 5
Kungshamn

kungshamn@askengren.com

0523 37500

askengren.com

Är du kontorschef på Askengren Fastighetsmäklare Kungshamn?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis