Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Albäck Mäklarbyrå

Albäck Mäklarbyrå

5 av 5 i betyg
Albäck Mäklarbyrå

Albäck Mäklarbyrå är ett fristående mäklarföretag. Vi styrs inte av någon rikstäckande mäklarkedja. Alla uppdrag är lika viktiga för oss. Goda personliga relationer med både säljaren och köparen är avgörande för ett framgångsrikt förmedlingsuppdrag. Att alltid vara tillgängliga är en självklarhet. Liksom att leva med våra uppdrag i stort sett dygnet runt. Vår mäklarbyrå är nämligen en del av familjen. Och vi har roligt.

Att vara fristående ställer höga krav på oss. Vi måste alltid vara på tå och ta till oss den senaste utvecklingen på bostads- och mäklarmarknaden. Albäck Mäklarbyrå har två fastighetsmäklare som tillsammans ställer 40 års mäklarerfarenhet och kompetens till ditt förfogande.

Vi genomför varje uppdrag med ett enda mål för ögonen: att både säljare och köpare ska känna sig nöjda med sin bostadsaffär. Därför får vi också de allra flesta av våra uppdrag
efter rekommendation av tidigare kunder, köpare och visningsdeltagare. Det ser vi som det bästa kvalitetsbevis vi kan få.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Albäck Mäklarbyrå
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Mikaela Albäck mäklare
Mikaela Albäck

Givetvis är målbilden att säljare som köpare är helhjärtat nöjda med sin försäljning samt sitt köp. Men det kräver mer av en mäklare än vad man tror. Att springa för snabbt och sälja flest behöver inte vara en fördel för dig som säljare. Du som säljare bryr dig om din egen försäljning, inte att en mäklare har 10 andra uppdrag som i det fallet konkurrerar uppmärksamheten från din försäljning. Jag...

Mäklare Mikaela Albäck
Anna Lena Albäck mäklare
Anna Lena Albäck

En positiv, livsbejakande energisk entusiast. Under mina 30 år som fastighetsmäklare tror jag att jag har sålt alla typer av bostäder – från mini 1:a till Sveriges största bostadsväderkvarn, från totalrenoveringsobjekt till lyxvillor.

Mäklare Anna Lena Albäck

Albäck Mäklarbyrå
Linnégatan 65
216 15 Limhamn

info@albackmaklarbyra.se

0737-797679

Är du kontorschef på Albäck Mäklarbyrå?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.