Petra Braun, Mäklare på SkandiaMäklarna Norrtälje

Petra Braun Mäklare på SkandiaMäklarna

Petra Braun, Mäklare på SkandiaMäklarna Norrtälje
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Petra?

Med kunskap, noggranna förberedelser och en stor portion personligt engagemang vill jag kunna ge de allra bästa förutsättningarna för en lyckad och trygg bostadsaffär. Jag strävar hela tiden efter att göra det lilla extra, som skiljer en bra affär från en fantastisk affär. Jag siktar högt och kommer göra allt för att du ska få bra betalt.

Vad skiljer Petra Braun från andra mäklare?

Mina kunder ser mig som engagerad, lojal, ärlig, serviceminded och att jag ser möjligheter utifrån både säljarens och köparens perspektiv. Jag är övertygad om att detta avspeglar sig i mina kunders slutresultat.
Jag är genuint intresserad av dig och din bostadssituation.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har jobbat här i Norrtälje kommun sen 2004 och känner till kommunens alla områden väl. Vi har en stor kommun som består av alla tänkbara bostader på både fastlandet likväl på öarna i vår vackra skärgård.
Det finns många fina smultronställen som jag kan berätta om när jag träffar tilltänkta köpare oavsett om de söker ett fritidshus eller ett permanentboende. Frågor som kommer många gånger till mig som mäklare är; Var finns närmaste affär, barnomsorg, skola och bad.

Hur marknadsför Petra sina bostadsförsäljningar?

Jag publicerar bostadsannonsen på vår egen hemsida www.skandiamaklarna.se, Hemnet m.fl. Utöver detta så marknadsförs bostaden på facebook, intstagram och twitter. Jag kontaktar också tidigare spekulanter som jag haft på visningar av liknande bostäder som din.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-12-06.

PETRA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
  • Norrtälje
PETRA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Petra Braun har 4 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Petra till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Petra

PETRA JOBBAR PÅ

Är du Petra Braun?
Logga in och redigera din presentation här.