Helena Nyman Hjern, Mäklare på ERA

Helena Nyman Hjern Mäklare på ERA

Helena Nyman Hjern, Mäklare på ERA
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Helena?

Som mäklare arbetar jag alltid efter att kunna göra det där lilla extra och anpassa uppdraget efter varje objekt. Alla uppdrag och människor är olika vilket leder till att inte alla uppdrag kan genomföras på samma sätt. Jag arbetar alltid hårt för att underlätta och göra affären så smidig som möjligt för alla parter trots att det ibland kanske innebär några timmar extra på kontoret. Återkoppling, uppdatering och information är viktigt för mig då jag anser det underlätta affärens alla skeden. Lägger man lite mer tid innan annonsering samt på visning, så går oftast affären snabbare och enklare därefter – Samtidigt som alla parter känner sig säkrare och helt införstådda i processen.

Vad skiljer Helena från andra mäklare?

Jag fokuserar hellre på att göra ett färre antal jättebra affärer än att göra många halvbra! Under min tid som mäklare har det flesta uppdragen ingåtts efter att tidigare säljare rekommenderat mig vidare. Varje förmedling skräddarsys efter objektet för att nå ut till så många passande spekulanter som möjligt. Endast bokade visningar används för att visningsmaterial ska kunna förberedas bäst och visningsdeltagarna i lugn och ro ska kunna kika runt i bostaden. Som uppvuxen Trollhättetjej kan jag dessutom ge spekulanterna den där extra informationen om området och stadens guldklimpar vilket jag tycker är väldigt roligt att berätta om för den som är intresserad.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Tvåstad med omnejd har under flera år haft en positiv utveckling, både sett utifrån ökade marknadspriser och inflyttning till området. Närheten till Göteborg och områdes goda pendling åt alla väderstreck märks bland våra spekulanter där fler och fler för varje år drar sig mot Trollhättan och Vänersborg från städer med pendlingsavstånd. Att marknaden ibland går sämre i korta perioder är normalt, precis som vi såg under vintern 2017/2018 – men marknaden kommer alltid igång och det viktiga är bara att marknadsföra sig på rätt sätt och se efter de perfekta spekulanterna för varje objekt.

Hur marknadsför Helena sina bostadsförsäljningar?

Vi på ERA jobbar för att anpassa marknadsföringen specifikt efter varje objekt – varje objekt är unikt på sitt sätt och tilltalar olika målgrupper, kunder osv. Jag använder mig av de traditionella kanalerna som Hemnet, Hittahem.se men ni ser även våra annonser på exempelvis Aftonbladets app, tv-skärmar i området, Facebook och Instagram. Bostaden fotograferas av proffsfotografer från U-Town Media som både målar planritning, tar drönarfotografier och fotograferar. Önskas det där lilla extra erbjuder vi även möjligheten att fotografera bostaden i 3D som erbjuder spekulanterna möjligheten att ”gå runt” i bostaden och kolla sig omkring – Detta är vi unikt med i området! Önskar kunden någon ytterligare marknadskanal är jag alltid öppen för att se över möjligheter att även erbjuda efterfrågat.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-21.

HELENA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
HELENA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
HELENAS PROSPEKT
Helena Nyman Hjern har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Helena till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Helena

HELENA JOBBAR PÅ

Är du Helena Nyman Hjern?
Logga in och redigera din presentation här.