Anders Nilsson, Mäklare på Bjurfors Malmö City

Anders Nilsson Mäklare på Bjurfors

Anders Nilsson, Mäklare på Bjurfors Malmö City
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Anders?

Min högsta prioritet är att bygga en långvarig kundrelation och att överträffa säljares och köpares förväntningar är alltid ölandssonens målsättning. Att köpet ska kännas tryggt är en självklarhet för mig och jag anser att receptet på det är hårt arbete, ömsesidigt förtroende och noggrannhet genom hela försäljningsprocessen.

Vad skiljer Anders från andra mäklare?

Väldigt duktig på visningarna, där spekulanterna blir väl omhändertagna!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Det är en fantastisk marknad i Malmö och bostäderna i parkernas stad håller hög klass och är väldigt tilltalade även för kunder som kommer utifrån.

Hur marknadsför Anders sina bostadsförsäljningar?

När det är dags att marknadsföra din bostad vet vi precis vad som krävs. För att du själv ska kunna följa försäljningen upprättar vi tillsammans en tidsplan över marknadsföringsaktiviteterna inför din försäljning.

En stor del av marknadsföringen sker via annonsering på internet och i dags- och lokalpress. Vi använder oss av de största dagstidningarna och de mest välbesökta hemsidorna och sociala medier. Dessutom har vi vårt eget aktiva köparregister Boagenten till vårt förfogande, med tusentals köpklara spekulanter som letar efter en ny bostad. Direkt när din bostad annonseras ut via Boagenten skickas den ut till aktiva spekulanter som söker en bostad som din. Vi matchar alltid din bostad i Boagenten mot de som är intresserade av din bostad och ditt område.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-15.

ANDERS SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
ANDERS ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
ANDERS PROSPEKT
Anders Nilsson har 5 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Anders till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Anders

ANDERS JOBBAR PÅ

Är du Anders Nilsson?
Logga in och redigera din presentation här.