Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Tove Hörnblad, Mäklare på Bjurfors Tyresö & Haninge

Tove
Hörnblad
Mäklare på Bjurfors

4,2 av 5 i betyg

Om Tove Hörnblad

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Tove?

Här har ni en mäklare med förkärlek till Haninge. Jag har i hela mitt yrkesverksamma liv arbetat med service och brinner för att alltid göra det lilla extra. Min högsta prioritet är att bygga en långvarig kundrelation och att överträffa säljares och köpares förväntningar. Jag har som främsta mål att både köpare och säljare ska vara mer än nöjda med bostadsaffären efter att den är avslutad. Jag är målinriktad och driven, alltid glad och har en positiv attityd. Jag ger dig ett stort engagemang och vägleder dig hela vägen från start till mål i en lyckad bostadsaffär. Det är viktigt för mig att ge varje affär tid och engagemang, liksom att vara tillgänglig och behjälplig för både säljare, köpare och spekulanter. Vill du ha en driven mäklare som går den extra milen, kontakta mig!

Vad skiljer Tove Hörnblad från andra mäklare?

Under mina fem år som verksam fastighetsmäklare i Haninge och med tidigare erfarenheter från grannkommunerna Tyresö och Nynäshamn har jag fått en bred kunskap om marknaden. Min främsta merit är att alltid ge dig allt jag kan i affären och jag drivs av att förstå dina behov och önskemål för att du ska bli helnöjd! Jag garanterar en tillgänglighet som kommer att vara över dina förväntningar.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Då jag är uppväxt i kommunen och nyfiket följt med i den expansiva utvecklingen de senaste åren gör att jag kan mitt Haninge. Framtiden i Haninge ser ljus ut med nya attraktiva bostadsområden i Vega, Kolartorp, Vendelsö.

Hur marknadsför Tove sina bostadsförsäljningar?

Vi anlitar en proffsfotograf för fotograferingen av din bostad, jag är personligen med vid fototillfället för att kunna ge fotografen direktiv om hur vi ska presentera din bostad på bästa sätt. Vi annonserar bostäderna via vår hemsida, hemnet, hittahem.se. Utöver dessa webbplatser syns er annons i expressens app, genom expansiv annonsering via facebook och instagram samt i mitt i Haninge. Vi kan erbjuda er annonsering via mäklartipset vilken är en annons som syns högst upp på hemnet oavsett vad du söker på i Haninge. Denna annons ger i genomsnitt ca 30 % fler "klick" på bostadsannonsen. Utöver denna breda marknadsföring har vi ett aktuellt register av spekulanter som söker olika typer av bostäder i Haninge.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-09-27.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Tove säljer
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Haninge
 • Nynäshamn
 • Tyresö
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Tove erbjuder Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Tove Hörnblad
är mäklare på

Är du Tove Hörnblad?
Logga in och redigera din presentation här.