Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Oscar Sveinbjörnsson, Mäklare på Mäklarhuset Malmö

Oscar
Sveinbjörnsson
Mäklare på Mäklarhuset

Om Oscar Sveinbjörnsson

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Oscar?

Jag är enormt tävlingsinriktad och driven som person med Inställningen att den enda vägen till framgång är hårt arbete. Det jag brinner för som mäklare är inte bara att du som säljare ska få bäst betalt vid ditt livs största affär utan även att du ska vara så nöjd med mig som din mäklare att du vill rekommendera mig vidare till alla dina nära och kära.

Hur jag uppnår denna kundnöjdhet är genom ett 100% engagemang och tillgänglighet för såväl dig som säljare och köpare, samt livsfilosofin att behandla andra som jag själv vill bli behandlad. Med det sagt behandlar jag varje enskild affär som om det vore min egen och jobbar efter de höga krav och förväntningar jag själv skulle ha haft i din situation.

Som branschexpert besitter jag givetvis en viss insyn i marknaden och de olika objekt som finns tillgängliga. Kontakta mig gärna så kan vi tillsammans lägga upp den bästa möjliga planen för dina behov samtidigt som du får tillgång till mig att agera bollplank i ditt sökande efter ditt nya hem.

Vad skiljer Oscar Sveinbjörnsson från andra mäklare?

Mitt genuina och personliga engagemang, jag brinner för mäkleri och alla de olika aspekterna av yrket, men det som verkligen får mig att hoppa upp ur sängen varje dag är att möta alla olika människor från alla livets olika grenar och sammankoppla rätt människor och genom min strävan att överträffa alla dina förväntningar skapa långvariga samarbeten och relationer för livet.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Varje område har sina egna fördelar att trycka på och med rätt form av marknadsföring och bakomliggande arbete finns det ingenting i Malmö och kringliggande som inte går att framlyfta som den perfekta bostaden för rätt köpare.

Hur marknadsför Oscar sina bostadsförsäljningar?

Mäklarhuset har länge legat i teknologisk framkant inom mäklarbranschen, Detta kombinerat med våran alldeles egna proffsfotograf med drönar licens och expert på redigering gör att våra annonser och marknadsföring är väldigt svårslagna.

Vi på företaget har möjlighet för virtuell renovering av kök, 3D fotografering vilket ger möjlighet för virtuella visningar, provmöblerings redskap där spekulanter kan använda sina egna möbler och idéer för att möblera på planlösningen av lägenheten.

Utöver dessa möjligheter erbjuder vi marknadens mest kraftfulla marknadsföring då vi annonserar på ALLA sajter där spekulanter letar efter sitt nya hem, där bland annat Hemnet.se, bovision.se m.fl. och självklart våran egen hemsida maklarhuset.se som får över 100 000 unika besökare varje dag.

Vi använder även kraftfull och riktad marknadsföring på de största sociala plattformarna framförallt Facebook och Instagram. Väl på hemnet har vi även mäklartipset på alla våra objekt.
Det bästa med allt detta är att det tillkommer i våran mäklartjänst, utan någon extra kostnad för dig.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2023-01-09.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Oscar säljer
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Lomma
 • Lund
 • Malmö
 • Staffanstorp
 • Vellinge
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Oscar erbjuder Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Oscar Sveinbjörnsson
är mäklare på

Är du Oscar Sveinbjörnsson?
Logga in och redigera din presentation här.