Lena Persson, Mäklare på Fastighetsbyrån Falköping

Lena
Persson
Mäklare på Fastighetsbyrån

5 av 5 i betyg
Visa Lenas rekommendationer

Om Lena Persson

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Lena?

Jag är mån om att du som säljare ska få bästa möjliga affär och jag strövar efter att hitta spekulanter som ser värdet i just din bostad. Varje affär är unik för mig och jag anpassar upplägget på förmedlingen utifrån just dina önskemål. Mitt mål är att både säljare och köpare ska känna sig trygga och få den bästa vägledningen genom en av livets kanske största affär!

Vad skiljer Lena Persson från andra mäklare?

Jag har lång erfarenhet som fastighetsmäklare. Efter studier på Karlstads Universitet och med en filosofie kandidatexamen i företagsekonomi registrerade jag mig 2007 och arbetade som mäklare fram till 2017 då jag valde att byta inriktning. Under 1,5 års tid arbetade jag med mark- och exploateringsfrågor. Längtan tillbaka till mäklarbranschen blev för stor så med nya kunskaper och en erfarenhet rikare återvände jag till Fastighetsbyrån i slutet på 2018. Min erfarenhet, lokalkännedom och mitt breda kontaktnät bidrar till att jag kan ge dig förutsättningar för bästa möjliga affär.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är uppväxt i ett samhälle i Falköpings kommun och återvände till Falköping efter mina studier i Karlstad. Jag har nu bott i Falköping sedan 2006 vilket innebär att jag har väldigt god kännedom om kommunens alla fördelar och kan ge god rådgivning till spekulanter. Jag vet bland annat var alla skolor, förskolor, restauranger, matbutiker, fritidsaktiviteter och kommunikationer är belägna. Falköpings kommun har en god tillväxt, vi bor i en kommun som satsar för framtiden vilket är väldigt kul att se och uppleva! Vi har en stabil marknad med stor efterfrågan på bostäder.

Hur marknadsför Lena sina bostadsförsäljningar?

I samtliga kanaler som mina kunder önskar.
Exempelvis: vår hemsida fastighetsbyran.com, hemnet.se, facebook, instagram, på TV-skärm samt skyltkort i vårt skyltfönster som har ett mycket centralt läge i Falköping, vid önskemål även i mina kollegors skyltfönster på Fastighetsbyrån runtom i hela Sverige samt alltid samkörning med alla som söker i Fastighetsbyråns stora spekulantregister. Bostadsbilderna tas av en professionell fotograf och vi tar fram ett smakfullt försäljningsmaterial på just din bostad.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-11-04.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Lena säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Lena erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Lena Persson
är mäklare på

Är du Lena Persson?
Logga in och redigera din presentation här.