MäklarOfferter

Karin Nilsson

Mäklare på Skånska Boställen

Karin Nilsson
BetygStjärna5/5
Skånska Boställen

Skånska Boställen går kvalitet alltid före kvantitet. Tid och kraft läggs på varje försäljning, med målsättningen att resultatet ska bli det allra bästa. Varje uppdrag är unikt, och anpassas efter säljarens önskemål och den aktuella bostadens förutsättningar.

Ett genuint intresse för människor, ett stort personligt engagemang och en vilja att skapa långsiktiga relationer - ger de bästa förutsättningar för lyckade bostadsaffärer.

Såväl uppdragsgivare som spekulanter ska känna sig helt trygga och väl omhändertagna under försäljningsprocessen, det finns alltid möjlighet att få kontakt med mig för att få svar på frågor och eventuella funderingar. Riktigt nöjda kunder är ovärderligt för mig och Skånska Boställen!

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Karin Nilsson, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Karin Nilsson samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Karin säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Våren 2017 förverkligade jag drömmen om ett eget mäklarföretag - ett företag som erbjuder den mäklartjänst jag själv har efterfrågat. Som fristående och helt oberoende har jag möjlighet att lägga så mycket tid på varje uppdrag som jag anser krävs för att få det allra bästa försäljningsresultatet.

Jag som äger och driver Skånska Boställen är ekonom (ekonomagronom) och registrerad fastighetsmäklare, med mångårig erfarenhet av försäljning, förhandling och marknadsföring. Mitt stora intresse för människor, byggnader, renovering, inredning och fotografering - kombinerat med en dröm om erbjuda en högkvalitativ mäklartjänst ledde till att jag även utbildade mig till fastighetsmäklare. Efter en tid som anställd mäklare startade jag i maj 2017 Skånska Boställen.

Jag anser att en bra mäklare bör ha intresse och kunskap om fastigheter, material och renovering - för att på bästa sätt kunna ge information om de bostäder som förmedlas. Jag gör alltid mitt yttersta för att ta reda på så mycket som möjligt - det ger spekulanterna bättre möjlighet att fatta köpbeslut.

Det är en självklarhet att jag ska kunna förmedla närområdets alla fördelar - och dessutom berätta var skolor, mataffärer, lekplatser, busshållplatser och idrottsföreningar finns. Känner jag inte till området sedan innan kommer jag att läsa in mig ordentligt på det.

Skånska Boställen arbetar med visningar på ett för branschen unikt sätt. För att ge spekulanter bästa förutsättningar för ett lyckat och tryggt köpbeslut läggs mycket tid på visningarna. Det är viktigt att spekulanterna hinner se och uppleva bostaden i lugn och ro. De bästa visningarna är när bostaden visas för några få sällskap åt gången, alternativt helt enskilt. Bostaden visas så länge och så många gånger som behövs, primärt under några få dagar - för att få en så effektiv försäljningsprocess som möjligt. Jag har möjlighet att visa bostaden en halvdag, en heldag eller en hel helg, kompletterat med kvällsvisningar om behov finns. Varje visningspass inleds med en muntlig presentation. Att låta spekulanterna utforska bostaden utan stress, att mäklaren är kunnig och väl påläst, att bostaden presenteras både muntligt och skriftligt, att annonsen är välskriven och korrekt i kombination med riktigt bra och verklighetstrogna bilder är ett framgångskoncept, och i mitt tycke en förutsättning för att spekulanten ska kunna fatta beslut om köp - och i en förlängning även vara nöjd med det!

Köpekontrakt skrivs där det passar säljare och köpare bäst, på Skånska Boställens kontor eller på annan lämplig plats. Ofta önskas kontraktsskrivning i den bostad som förmedlas, vilket brukar vara mycket trevligt. Vi erbjuder tillträde i den hemtrevliga miljön på Vismarlövs Café & Bagarstuga - där säljare och köpare bjuds på kaffe och kakbuffé, alternativt en god sopplunch, så snart de sista handlingarna är undertecknade! Tillträde går även att ha på köparens bank eller på Skånska Boställens kontor.

Läs mer om mig och Skånska Boställen på hemsidan (www.skanskabostallen.se). På hemsidan finns aktuella, men också tidigare, bostadsannonser i sin helhet. Hur prospekten ser ut finns att se på varje bostadsannons via en weblänk. Under "Referenser" beskriver kunder med egna ord hur de upplever försäljning och köp via Skånska Boställen.

Kontakta mig gärna, så berättar jag mer!

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Skånska Boställen hjälper till med förberedelser inför fotografering och visning, endast de bästa bostadsfotograferna anlitas (interiör-, exteriör- och flygbilder ingår alltid). Vid varje förmedling tas genomarbetade prospekt i magasinform fram. Skånska Boställen marknadsför bostäder i samtliga traditionella försäljningskanaler (Hemnet m.fl, den egna hemsidan, betald och riktad annonsering på Facebook och Instagram), men försöker ständigt tänka nytt och annorlunda för att nå spekulanter även på andra sätt.

Skånska Boställen har ett brett och aktuellt kontaktnät, med såväl framtida säljare som spekulanter, vilket ger ytterligare möjligheter för den som ska sälja eller köpa.

Rekommendationer (10)

Karin Nilsson har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna5 / 5Baserat på 10 omdömen
Tom S.+6 mån.
Sålde villa i Svedala

Vi är jättenöjda med Karin. Hon är en professionell, kunnig och engagerad mäklare som var genuin i sin vilja att hjälpa oss. Hon får toppbetyg på allt.

Pia H.+6 mån.
Sålde villa i Skurup

Karin var intresserad av att ta reda på så mycket som möjligt om fastigheten. Hon var mycket engagerad, positiv, noggrann och trevlig. Jag blev nöjd. Rekommenderas!

Allan L.+6 mån.
Sålde villa i Södra Sandby

Karin Nilsson har varit otroligt ambitiös och engagerad i sin roll som mäklare, kan bara varmt rekommendera henne vidare!

Pia S.+6 mån.
Sålde villa i Svedala

Med Karin kom det ett stort och personligt engagemang rakt igenom hela försäljningen. Det var tryggt och bra att sälja med henne. Rekommenderas varmt!

Lämna omdöme

Här mäklar Karin Nilsson

Karin jobbar som mäklare i Kristianstad, Trelleborg, Svedala, Eslöv, Staffanstorp, Sjöbo och Kävlinge.

Objekttyper

Karin förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Karin erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)

Exempelprospekt

Så här kan ett mäklarprospekt se ut för objekt som Karin förmedlar.

Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Karin

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Karin

Karin Nilsson är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Skånska Boställen
Stjärna5/5
Skånska BoställenVismarlövsvägen 179-22, 233 76 KlågerupBrev info@skanskabostallen.seTelefon 076 - 611 26 00
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare