Johanna Andersson, Mäklare på MOHV Luleå

Johanna Andersson Mäklare på MOHV

Presentationsbild
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Johanna?

Jag är en hårt arbetande person som värnar om att båda parter i en bostadsaffär ska känna sig nöjda med såväl min insats som det dom köpt och sålt. Mitt mål är att du vill rekommendera mig vidare till vänner och bekanta. Därför är det viktigt att återkoppla och tillhandahålla korrekt information längs hela vägen, följa upp och vägleda på ett tydligt och pedagogiskt sätt. Mitt engagemang och arbetssätt bäddar för en bra affär!

Vad skiljer Johanna Andersson från andra mäklare?

För mig känns närvaro extra viktigt, att finnas till hands och lyssna, därefter kunna agera och genomföra. Jag ser till att anpassa säljprocessen utifrån ditt behov och detta kombineras med min erfarenhet, kunskap och de rätta verktygen som MOHV har att tillgå. Allt för att nå en så lyckad försäljning som möjligt. Många av mina kunder har talat om för mig att dom upplevt mig förtroendeingivande, lyhörd och ambitiös, något som jag alltid strävar efter att leverera.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Luleå är en växande stad där jag upplever att det finns en omtänksam småstadskänsla, trots vindarna som blåser mellan hamnarna.
Bostadsmarknaden befinner sig i en utvecklande fas med nya bostadskvarter och hyreshus på intåg. Alltid ett fint tecken!

Hur marknadsför Johanna sina bostadsförsäljningar?

MOHV är nytänkande i sin marknadsföring, vill utmana i sin profilering. Det är ett modernt mäklarföretag där fokus ligger på kundnytta genom flexibla lösningar. Kontakta mig så tar vi tillsammans fram ett passande upplägg för just dig och din bostad!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-10-02.

JOHANNA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
JOHANNA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Johanna Andersson har 19 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Johanna till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Johanna

JOHANNA JOBBAR PÅ

Är du Johanna Andersson?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis