MäklarOfferter

Joakim Ernstsson

Mäklare på Fastighetsbyrån

Fastighetsbyrån

Mäkleriet är inte bara ett yrke för mig, det är mitt stora intresse och livsstil vilket gör att jag är djupt engagerad i varje affär. Jag har en hög yrkesstolthet där jag lägger stor vikt vid att affärerna ska utföras med största noggrannhet samtidigt som jag är mån om att både köpare och säljare ska känna trygghet genom hela processen. Jag lämnar inte saker åt slumpen utan arbetar mycket med planering, struktur och förberedelse i samarbete med mina kunder.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Begär offertPil
Joakim säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag har lång erfarenhet av yrket där jag sålt både villor och bostadsrätter vilket gör att jag upplevt de flesta situationer som kan uppkomma i en försäljningsprocess. Detta ger en trygghet till både köpare och säljare då just bostadsaffärer ofta är de största affärerna man gör i sitt liv.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

På alla de plattformar som behövs. Hemnet är en fantastisk plattform att synas på när det väl är skarpt läge att sälja din bostad. I ett tidigare skede annonserar vi på vår hemsida fastighetsbyran.com
Efter Hemnet är Fastighetsbyråns hemsida den med flest besök av alla mäklarbyråer vilket gör att en annons hos både som "till salu" men också som kommande gör att man får mer exponering än hos någon annan aktör. I samband med annonseringen på vår hemsida når man vårt oslagbara spekulantregister där köpare som varit på visningar av liknande objekt blir meddelade om just din bostad. Bostadsbilder tas av en professionell fotograf och självklart tar jag fram professionellt försäljningsmaterial så som visningsbroschyrer. Har du som säljare specifika önskemål på ytterligare marknadsföring ordnar jag givetvis detta också.

Rekommendationer (0)

Joakim har ännu inga rekommendationer. Lämna gärna ett omdöme om du har haft Joakim som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Joakim Ernstsson

Joakim jobbar som mäklare i Göteborg.

Objekttyper

Joakim förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Villa

Arvodestyper

Joakim erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)

Bli matchad med rätt mäklare för just din bostadsförsäljning.

Börja härPil

Kontakta Joakim

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Joakim

Joakim Ernstsson är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Fastighetsbyrån Örgryte & Göteborgs Innerstad
Stjärna4,1/5
Fastighetsbyrån Örgryte & Göteborgs InnerstadSankt Sigfrids plan 6, 412 66 GöteborgBrev orgryte@fastighetsbyran.seTelefon 031 - 61 67 60