Joakim Ernstsson, Mäklare på Fastighetsbyrån Örgryte & Göteborgs Innerstad

Joakim
Ernstsson
Mäklare på Fastighetsbyrån

Om Joakim Ernstsson

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Joakim?

Mäkleriet är inte bara ett yrke för mig, det är mitt stora intresse och livsstil vilket gör att jag är djupt engagerad i varje affär. Jag har en hög yrkesstolthet där jag lägger stor vikt vid att affärerna ska utföras med största noggrannhet samtidigt som jag är mån om att både köpare och säljare ska känna trygghet genom hela processen. Jag lämnar inte saker åt slumpen utan arbetar mycket med planering, struktur och förberedelse i samarbete med mina kunder.

Vad skiljer Joakim Ernstsson från andra mäklare?

Jag har lång erfarenhet av yrket där jag sålt både villor och bostadsrätter vilket gör att jag upplevt de flesta situationer som kan uppkomma i en försäljningsprocess. Detta ger en trygghet till både köpare och säljare då just bostadsaffärer ofta är de största affärerna man gör i sitt liv.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att ha jobbat som Fastighetsmäklare i Östra centrum i åtta år och att jag dessutom bor i området gör att jag känner till områdets alla fördelar och vad både köpare och säljare vill ha. Jag vet hur nära det är till skolor, caféer, motionsspår, matbutiker och kommunikationer. Jag vet dessutom vilka köpare som är intresserade av olika bostäder och hur man bäst riktar sig till dem. Östra centrum är en otroligt attraktiv del av centrala Göteborg där det ständigt är stor efterfrågan på bostäder. I den här delen av stan har ni den perfekta kombinationen av ett centralt boende men också nära till den underbara naturen med flera sjöar som exempelvis Delsjön samt hela Skatås-terrängen.

Hur marknadsför Joakim sina bostadsförsäljningar?

På alla de plattformar som behövs. Hemnet är en fantastisk plattform att synas på när det väl är skarpt läge att sälja din bostad. I ett tidigare skede annonserar vi på vår hemsida fastighetsbyran.com
Efter Hemnet är Fastighetsbyråns hemsida den med flest besök av alla mäklarbyråer vilket gör att en annons hos både som "till salu" men också som kommande gör att man får mer exponering än hos någon annan aktör. I samband med annonseringen på vår hemsida når man vårt oslagbara spekulantregister där köpare som varit på visningar av liknande objekt blir meddelade om just din bostad. Bostadsbilder tas av en professionell fotograf och självklart tar jag fram professionellt försäljningsmaterial så som visningsbroschyrer. Har du som säljare specifika önskemål på ytterligare marknadsföring ordnar jag givetvis detta också.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2022-03-05.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Joakim säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
Joakim erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Joakim Ernstsson
är mäklare på

Är du Joakim Ernstsson?
Logga in och redigera din presentation här.