Jörgen Petersson, Mäklare på Fastighetsbyrån Järfälla

Jörgen
Petersson
Mäklare på Fastighetsbyrån

5 av 5 i betyg

Om Jörgen Petersson

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jörgen?

Jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd och jag strävar efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad - för att du ska få högsta möjliga slutpris!

Vad skiljer Jörgen Petersson från andra mäklare?

Min ambition är inte bara att få bostaden såld, utan att gång på gång överträffa mig själv och slå försäljningsrekord.
Varje bostadsförsäljning ser jag som ett unikt projekt där varje bostad har olika behov målgrupper. Jag jobbar hårt och lovar att göra allt jag kan för att du ska få bostaden såld snabbt, tryggt och till ett högt försäljningspris.
Du finner mig alltid tillgänglig på telefon och sms, så har du några frågor eller funderingar är det bara att kontakta mig.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att jobbat som fastighetsmäklare i Järfälla i över 10 år känner jag till områdets alla fördelar och vad både köpare och säljare vill ha. Jag vet hur nära det är till alla skolor, caféer, promenadstråk, matbutiker och busstationer. Jag vet vilka köpare som är intresserade av olika bostäder och hur man bäst riktar in sig till dem.
Bostadspriserna i Järfälla har det senaste året stigit med x% för bostadsrätter och med x% för villor och efterfrågan på bostäder i området är fortfarande stort. Särskilt är efterfrågan på villor stort och bostadsrätter nära centrum.

Hur marknadsför Jörgen sina bostadsförsäljningar?

Allt och överallt kan man säga. Själva bostadsannonsen läggs upp på vår hemsida www.fastighetsbyran.com, Hemnet och exponeras även för bostadssäljare på MäklarOfferter (bostadssäljare är ju kommande köpare). Utöver exponering på webben publicerar jag även bostaden i mitt spekulantregister, där köpare som varit på visningar av liknande objekt, blir meddelade om just din bostad. Bostadsbilderna tas av professionell fotograf och självklart tar jag fram professionellt försäljningsmaterial så som visningsbroschyrer. Har du specifika önskemål på ytterligare marknadsföring ordnar jag givetvis detta också.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2022-01-10.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Jörgen säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
Jörgen erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Jörgen Petersson
är mäklare på

Är du Jörgen Petersson?
Logga in och redigera din presentation här.