MäklarOfferter

Jag har arbetat i mäklarbranschen sedan 2012, dessförinnan jobbade jag flera år som säljare på ett försäkringsbolag. Jag brinner för kontakten med kunderna och för att hjälpa människor att hitta ett hem som känns rätt. Jag är en frisk fläkt och en trygg mäklare som alltid finns till hands för både säljare och köpare. Med sin expertis och sin sprudlande energi stöttar jag genom hela processen så att alla inblandade känner sig mer än tillfreds, innan dess är jag inte nöjd.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Ida Goding, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Ida Goding samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Ida säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

På Reveny bedriver vi en verksamhet med fokus på mäklaryrkets kärnvärden och relationen till kunderna. Vi sätter därför hantverket och det strategiska arbetet i första rummet. Allt vi gör från att sätta rätt ton på marknadsföringsmaterialet till att publicera våra annonser på rätt dag syftar i att nå ett så bra försäljningsresultat som möjligt.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Marknadsföring är en stor och väldigt viktig del av en försäljning, det är den som hjälper oss att väcka intresse för objektet som ska säljas. Vi vill därför vara innovativa och tänka utanför ramarna. Utöver Hemnet och liknande annonsplatser har vi stor närvaro på sociala medier och i tryckt marknadsföring. Vi tänker också nytt när det gäller foto, film och presentation. Vårt material är oerhört uppskattat då våra säljare ofta uttrycker att vi får fram den rätta känslan i våra presentationer. Vi skräddarsyr varje enskilt objekts presentation och allt material tas fram inhouse med nära samarbete mellan mäklare, fotograf och vår creative director. Ta gärna en titt på vår hemsida!

Rekommendationer (0)

Ida har ännu inga rekommendationer. Lämna gärna ett omdöme om du har haft Ida som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Ida Goding

Ida jobbar som mäklare i Göteborg, Kungsbacka, Mölndal och Partille.

Objekttyper

Ida förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Radhus/parhus
Bock
Villa

Arvodestyper

Ida erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Ida

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Ida

Ida Goding är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Stjärna5/5
Lundin FastighetsbyråVasagatan 26, 411 24 GöteborgBrev info@lundin.seTelefon 031 - 17 22 60
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare