Svensk Fastighetsförmedling Trångsund

Svensk Fastighetsförmedling Trångsund

5 av 5 i betyg
Svensk Fastighetsförmedling Trångsund

Letar du mäklare i Trångsund/Skogås? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Trångsund och Skogås.

Mäklare som kan Trångsund, Skogås och Länna.
Du har mycket att vinna på att välja oss som mäklare för din bostadsförsäljning. Förutom den uppenbara lokalkännedomen om affärer, grönområden, lokaltrafik och skolor brukar kunderna uppskatta vår inblick i Trångsund och Skogås lokala bostadsmarknad. Hur prisutvecklingen har sett ut, vad det finns för andra bostäder till salu och eventuella planer för nyproduktion, är viktiga frågor att ha svar på för en lyckad bostadsförsäljning.

Lika viktiga är de mjuka värdena. Våra mäklares många möten med köpare och säljare i områdets bostadsrättsföreningar och villakvarter gör att vi vet hur vardagen och livet ser ut i den här delen av stan, hur tempot skiftar över dagen och vilken atmosfär som råder. Kunskap som inte syns i statistiken men som är värdefull för att förmedla känslan av att bo här till potentiella köpare.

Vi hittar köparna överallt
Utöver Trångsund och Skogås hittar du våra mäklare över i stort sett hela landet. Vi brukar säga att vi är lokala överallt. Varje dag möter vi visningsgäster och bostadssäljare från norr till söder. Vi vet när någon vill flytta inom Trångsund/Skogås och när någon vill flytta hit. Information vi använder för att marknadsföra din bostad för potentiella köpare från såväl närområdet som övriga landet. Och ju fler som intresserar sig för din bostad, desto högre brukar slutpriset bli.

Mäklare med koll på läget sedan 1937
Ända sedan 1937 har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. Mäklarnas engagemang för att vinna kundernas förtroende och omsorg att förverkliga deras bostadsdrömmar är en stor del av förklaringen. Den kompetens och erfarenhet vi byggt upp genom åren och som vi tar med in i din bostadsaffär i Trångsund/Skogås är en annan. Så prata med oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen till mäklaren med koll på läget – igår, idag och imorgon.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Svenskfast Trångsund
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Mäklarbild saknas
Alexandra Mokos

Jag vill att du som kund till mig ska bli 110% nöjd så att du rekommenderar mig till dina vänner och bekanta! Jag vill vara det självklara valet när du sedan ska sälja igen! Jag har drivit företag...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Alexandra Mokos
Mäklarbild saknas
Anna Fernandez

Med en bakgrund som civilekonom och över 15 års erfarenhet av bank och finansvärlden har jag bred kompetens inom försäljning och för mig är det viktigt med långsiktiga relationer. Mitt mål är att jag...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Anna Fernandez
Mäklarbild saknas
Victor Samuelsson

Victor Samuelsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Järfälla, Barkarby, Barkarbystaden, Jakobsberg, Kallhäll och Viksjö.

Mäklare Victor Samuelsson
Mäklarbild saknas
Tamara Karseland

Tamara Karseland är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Huddinge, Fullersta, Länna, Segeltorp, Skogås, Stuvsta, Trångsund och Vårby.

Mäklare Tamara Karseland

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Trångsund.

Svensk Fastighetsförmedling Trångsund
Tornslingan 7
142 61 Trångsund

sf.trangsund@svenskfast.se

08-519 067 70

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Trångsund?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.