MäklarOfferter
Svensk Fastighetsförmedling Trångsund
BetygStjärna5/5
Mäklare4
Svensk Fastighetsförmedling

Letar du mäklare i Trångsund/Skogås? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Trångsund och Skogås.

Mäklare som kan Trångsund, Skogås och Länna.
Du har mycket att vinna på att välja oss som mäklare för din bostadsförsäljning. Förutom den uppenbara lokalkännedomen om affärer, grönområden, lokaltrafik och skolor brukar kunderna uppskatta vår inblick i Trångsund och Skogås lokala bostadsmarknad. Hur prisutvecklingen har sett ut, vad det finns för andra bostäder till salu och eventuella planer för nyproduktion, är viktiga frågor att ha svar på för en lyckad bostadsförsäljning.

Lika viktiga är de mjuka värdena. Våra mäklares många möten med köpare och säljare i områdets bostadsrättsföreningar och villakvarter gör att vi vet hur vardagen och livet ser ut i den här delen av stan, hur tempot skiftar över dagen och vilken atmosfär som råder. Kunskap som inte syns i statistiken men som är värdefull för att förmedla känslan av att bo här till potentiella köpare.

Vi hittar köparna överallt
Utöver Trångsund och Skogås hittar du våra mäklare över i stort sett hela landet. Vi brukar säga att vi är lokala överallt. Varje dag möter vi visningsgäster och bostadssäljare från norr till söder. Vi vet när någon vill flytta inom Trångsund/Skogås och när någon vill flytta hit. Information vi använder för att marknadsföra din bostad för potentiella köpare från såväl närområdet som övriga landet. Och ju fler som intresserar sig för din bostad, desto högre brukar slutpriset bli.

Mäklare med koll på läget sedan 1937
Ända sedan 1937 har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. Mäklarnas engagemang för att vinna kundernas förtroende och omsorg att förverkliga deras bostadsdrömmar är en stor del av förklaringen. Den kompetens och erfarenhet vi byggt upp genom åren och som vi tar med in i din bostadsaffär i Trångsund/Skogås är en annan. Så prata med oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen till mäklaren med koll på läget – igår, idag och imorgon.

Mäklare (4)

Följande fastighetsmäklare jobbar på Svensk Fastighetsförmedling Trångsund.

Alexandra MokosBrevalexandra.mokos@svenskfast.seTelefon070 - 745 52 38
Stjärna5/5
Anna FernandezBrevanna.fernandez@svenskfast.seTelefon076 - 041 67 77
Stjärna5/5
Victor SamuelssonBrevvictor.samuelsson@svenskfast.seTelefon070 - 658 03 55
Stjärna4,5/5
Tamara KarselandBrevtamara.karseland@svenskfast.seTelefon072 - 174 99 91
Begär offertPil

Rekommendationer (21)

Mäklarna på Svensk Fastighetsförmedling Trångsund har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna5 / 5Baserat på 21 omdömen
Eszter F.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Trångsund

Jag är jättenöjd med Alexandra som skötte min försäljning. Hon vet vad hon gör och vi är jättenöjda med slutpriset. Rekommenderar!

Eszter rekommenderar mäklaren Alexandra Mokos.
Tomas N.+6 mån.
Sålde radhus/parhus i Skogås

Anna var väldigt framåt, hade en lokal kännedom och gav bra tips inför försäljningen. Det har fungerat bra och jag rekommenderar definitivt henne vidare!

Tomas rekommenderar mäklaren Anna Fernandez.
Mona F.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Skogås

Vi valde Alexandra som mäklare då hon kände till området och hade bra koll där vi sålde bostaden. Processen gick bra och vi rekommenderar absolut Alexandra vidare!

Mona rekommenderar mäklaren Alexandra Mokos.
Edina D.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Trångsund

Vi fick ett mycket gott intryck av Anna och hur hon skötte försäljningen trots tuffa omständigheter. Hon var väldigt trevlig, öppen och lätt att jobba med och det gillade vi. Rekommenderar henne vidare till andra bostadssäljare!

Edina rekommenderar mäklaren Anna Fernandez.
Marisol P.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Trångsund

Anna var väldigt trygg för både oss som säljare och köpare. Hon tog sig tid och vi är nöjda med valet av mäklare!

Marisol rekommenderar mäklaren Anna Fernandez.
Olle N.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Hammarbyhöjden

Alexandra hade bra koll och var väldigt lyhörd. Jag ville ha en snabb affär och det fick jag. Jag känner mig nöjd och rekommenderar absolut Alexandra som mäklare!

Olle rekommenderar mäklaren Alexandra Mokos.
Vi hjälper dig spara tid och jämföra mäklareJämför mäklare nuPil
Stjärna4,8/5 i betyg baserat på 16900+ omdömen

Kontaktuppgifter

Adress:Trångsundstorget 9142 60 TrångsundKarta
Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil

Hitta mäklare

Köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter hittar du alla mäklare i Sverige

Kartmarkering
Välja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på
MäklareVälja mäklare – bästa tipsen och viktiga saker att tänka på

Att välja rätt mäklare är avgörande för att din bostad ska säljas snabbt, tryggt och såklart till ett så högt försäljningspris som möjligt.

Läs hela artikelnPil