Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Svensk Fastighetsförmedling Hammarö

Svensk Fastighetsförmedling Hammarö

5 av 5 i betyg
Svensk Fastighetsförmedling Hammarö

Vi strävar efter att vara bästa mäklaren på Hammarö!
Som en av de största Bobutikerna inom Svensk Fastighetsförmedling med ett flertal utmärkelser förenar vi det lilla med det stora genom filial i både Hammarö och Forshaga, detta för att erbjuda en attraktiv och lokalt anpassad mäklartjänst. Med vår stora personalstyrka finns en oändlig bostadskunskap och bred mäklarerfarenhet.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling Karlstad skapar en trygg bostadsaffär där vi hjälper Dig genom hela processen och har både tips och råd för din bostadsaffär. Vi hjälper Dig att få ut det mesta av Din bostadsaffär.

Den bästa servicen kan vi givetvis ge Dig om du besöker oss i någon av våra butiker som finns i Karlstad, Hammarö och Forshaga. Då har vi möjligheten att personligen svara på Dina funderingar och ge Dig tips och råd inför just Din bostadsaffär. Ett första möte med oss är alltid kostnadsfritt och förbehållsfritt, Du förbinder dig inte till något.

Varmt välkommen in till oss!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Svenskfast Hammarö
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Johan Nöbauer mäklare
Johan Nöbauer

Jag, som både villa- och bostadsrättsmäklare, har som främsta mål att forma den bästa lösningen för just Ert objekt med resultatet: Trygg affär och bäst betalt! Ledord i mitt arbete som mäklare är kvalitet, initiativtagande och noggrannhet. Passion och stort intresse för bostadsaffärer gör att jag ger allt i alla lägen för att nå mitt mål som är nöjda köpare och säljare.

Mäklare Johan Nöbauer
Patrik Liikamaa mäklare
Patrik Liikamaa

Jag som både villa- och bostadsrättsmäklare har ambitionen och målsättningen att skapa både nöjda säljare samt köpare. Varje objekt är unikt och genom en skräddarsydd lösning för just ert objekt kommer vi kunna skapa en bra och trygg försäljning. För att kunna genomföra detta erbjuder vi en heltäckande och kvalitetssäkrad tjänst från början till slut. En bostadsaffär är för de flesta den...

Mäklare Patrik Liikamaa
Mäklarbild saknas
Mattias Wassberg

Mattias Wassberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Forshaga, Deje, Hammarö, Skoghall, Karlstad, Edsvalla, Molkom, Skattkärr, Vålberg och Väse.

Mäklare Mattias Wassberg

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare på Hammarö.

Svensk Fastighetsförmedling Hammarö
Björkhagsgatan 6
66330 Skoghall

sf.hammaro@svenskfast.se

054-21 10 00

Är du kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling Hammarö?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.