Skandiamäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs

Skandiamäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs

5 av 5 i betyg
Skandiamäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs

Din mäklare i Söderhamn, Hudiksvall och Bollnäs. Vi på SkandiaMäklarna har professionella mäklare som kan allt om Söderhamn, Hudiksvall och Bollnäs och hjälper gärna dig att sälja din bostad för bästa pris eller hitta ditt nästa drömboende. Oavsett om du ska köpa eller sälja finns våra mäklare här för dig och kan guida dig genom de bästa områdena.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Skandiamäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Peter Forsling mäklare
Peter Forsling

Som fastighetsmäklare har jag alltid ambitionen att sätta nya prisrekord och få nöjda köpare och säljare som i sin tur rekommenderar mig till vänner och bekanta. Jag har förmedlat i stort sett alla typer av bostäder/fastigheter såsom villor, fritidshus, bostadsrätter och kommersiella fastigheter. 2005 tog jag examen vid Högskolan i Gävle och flyttade sedan till Stockholm där jag arbetat på flera...

Mäklare Peter Forsling
Selma Lundgren mäklare
Selma Lundgren

Efter några år i Hudiksvall och Gävle är det dags att återvända till min hemstad Söderhamn och Hälsingland. Jag kommer att finnas tillgänglig och hjälpa dig med din försäljning runtom i Hälsingland. Jag är uppväxt utanför stan och har under åren hunnit med en hel del flyttar. Den erfarenheten kombinerat med mitt genuina intresse för människor har lätt mig fram till mitt drömjobb som...

Mäklare Selma Lundgren
Mäklarbild saknas
Angelica Wallenborg

Angelica Wallenborg är mäklare på SkandiaMäklarna och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bollnäs, Gävle, Hofors, Hudiksvall, Ljusdal, Nordanstig, Ockelbo, Ovanåker, Sandviken, Söderhamn och Älvkarleby.

Mäklare Angelica Wallenborg

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Bollnäs, mäklare i Hudiksvall och mäklare i Söderhamn.

Skandiamäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
Köpmangatan 12
826 30 Söderhamn

soderhamn@skandiamaklarna.se

070-8137495

Är du kontorschef på Skandiamäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.