MäklarOfferter

Residence Christie’s International Real Estate

Vill du köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter kan du hitta och jämföra Residence Christie’s International Real Estates samtliga 25 mäklare och 4 kontor.

BetygStjärna4,8/5
Kontor4
Mäklare25

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Residence Christie’s International Real Estate, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas till relevanta mäklare på Residence Christie’s International Real Estate samt andra mäklarbyråer som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Residence Christie’s International Real Estate - alla mäklare och kontor

Här hittar du kontoren

På kartan kan du se var Residence Christie’s International Real Estates samtliga kontor ligger.

Om Residence Christie’s International Real Estate

Residence Christie’s International Real Estate är en ledande fastighetsmäklarfirma i Sverige, specialiserad på förmedling av exklusiva bostäder. De har kontor i Stockholm, Göteborg, Skåne, Västkusten och Östergötland, och fokuserar främst på attraktiva bostäder såsom större innerstadsvåningar, villor, sjöställen, gods och gårdar i mellersta och södra Sverige​​​​.

Företaget är en del av Christie’s International Real Estate, ett världsomspännande nätverk för exklusiva bostäder, vilket ger dem tillgång till en internationell marknad​​. Det är ett dotterbolag till Christie’s auktionshus, grundat 1766, vilket ger en unik marknadsföring och tillgång till en köpstark internationell kundbas​​.

Residence använder en "true partnership"-modell för att skapa ett unikt samarbete mellan sina mäklare, vilket erbjuder en omfattande servicenivå och tillgänglighet för deras kunder​​. Denna affärsmodell innebär även att de genomför affärer med full diskretion, vilket är särskilt viktigt för de exklusiva objekt de hanterar​​.

Deras expertis ligger i att representera ett brett spektrum av högkvalitativa bostäder, och de är specialiserade på att hantera ovanliga och ofta dyra objekt med en unik kunskap om rätt presentation, rådgivning och prissättning​​​​. Denna expertis, kombinerat med deras unika tillgång till kvalificerade och köpstarka köpare både i Sverige och internationellt, ger deras uppdragsgivare en fördel i form av exceptionell exponering​​.

Att sälja bostad med Residence Fastighetsmäkleri

Residence har en stark marknadsposition inom premiumsegmentet och fokuserar på kvalitet snarare än kvantitet, vilket innebär att de lägger sin tid på färre, men mer exklusiva, bostäder. Detta ger dem möjlighet att erbjuda en hög servicenivå, vilket är avgörande för framgång i det mer krävande segmentet av bostadsmarknaden. De har expertis i att värdera och förmedla unika objekt som gods, gårdar och exklusiva bostäder. En betydande andel (74 %) av deras försäljningar sker underhand, d.v.s. utanför den publika marknaden, vilket möjliggör diskretion och exklusivitet i affärerna​​​​.

Underhandsförsäljning

En viktig del av Residence Christie’s verksamhet är försäljning underhand, vilket innebär att affärer genomförs med full diskretion och utan traditionell marknadsföring. Detta är en specialitet hos företaget och ger tillgång till ett unikt nätverk av potentiella köpare, både i Sverige och internationellt. Denna metod är särskilt värdefull för säljare som önskar diskretion och tillgång till en exklusiv köparbas, inklusive extra köpstarka kunder​​.

Omfattande spekulantregister

Residence har ett omfattande register och ett unikt nätverk av potentiella köpare intresserade av högkvalitativa och ofta unika våningar, villor, sjöställen, gods och gårdar. Detta inkluderar både svenska och internationella kunder, vilket ger säljare en unik fördel när det gäller att nå rätt målgrupp för deras exklusiva bostäder​​​​.

Residence Christie’s International Real Estate är en fastighetsmäklare för de kunder och bostäder som kräver något utöver det vanliga​​.

Sälja bostad? Hitta & jämför mäklare
Hitta mäklareSälja bostad? Hitta & jämför mäklare

MäklarOfferter är Sveriges största jämförelsetjänst för bostadssäljare. Vi hjälper dig att kostnadsfritt jämföra och hitta den bästa mäklaren för din bostadsförsäljning.

Jämför mäklarePil
Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare