Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Notar Norra Djurgårdsstaden & Hjorthagen

Notar Norra Djurgårdsstaden & Hjorthagen

5 av 5 i betyg
Notar Norra Djurgårdsstaden & Hjorthagen

Östermalm, Gärdet och City är tre av Stockholms och hela Sveriges mest intressanta samt eftertraktade områden. Därför behöver ni hitta en mäklare som sticker ut ur mängden och som även kan hitta det speciella med just er bostad. Det som gör oss på Notar unika är att vi har de mest engagerade mäklarna, den kraftfullaste marknadsföringen och en bättre lokalkännedom om området. De flesta av våra mäklare bor själva i området och kan alla gator som sina egna. Dessa faktorer gör i sin tur att vi säljer för högre slutpriser och har marknadens största spekulantregister - köparna finns hos oss! Samtliga av oss på Notar Mäklare Gärdet/Östermalm/City har jobbat i området under en väldigt lång tid och har därför lyckats bygga upp ett fantastiskt kontaktnät med allt från banker, jurister, fotografer, stylister, flyttfirmor, hantverkare och städfirmor. Att sälja sin lägenhet är ofta den enskilt största affären man gör i sitt liv vilket gör att vi är extremt måna om att vårda det stora förtroende vi får från er. Detta gör vi bäst genom att ta hand om er försäljning från början till slut med samma inställning som om det vore vår egen. Dessutom är det givetvis helt kostnadsfritt att anlita oss om du i slutändan väljer att inte sälja.

Vi har en stor och ljus lokal med bra läge på Erik Dahlbergsgatan där vi har välbesökta skyltfönster som visar upp våra kunders bostäder dygnet runt. Vi är marknadsledande i området.

När du ska sälja din bostad ska du kontakta Notar Gärdet / Östermalm / City för att uppleva hur en professionell och engagerad fastighetsmäklare arbetar. Du är varmt välkommen att ringa oss på 08-666 10 70 eller komma in på vårt kontor.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Notar Norra Djurgårdsstaden & Hjorthagen
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Mathias Dominius mäklare
Mathias Dominius

Efter att framgångsrikt jobbat som fastighetsmäklare i ca 11 års tid har jag den erfarenhet som krävs för att hjälpa er till en lyckad försäljning. Jag har samma drivkraft och energi idag som för 11 år sedan och jag älskar att göra affärer och få nöjda kunder! Jag äger idag flera av Notars mest framgångsrika kontor som ansvarar för Östermalm, Gärdet, Norra Djurgårdsstaden och Lidingö men det...

Mäklare Mathias Dominius
Sandra Hansson mäklare
Sandra Hansson

Varje försäljning är unik och jag älskar utmaningarna i varje affär. Jag vill som fastighetsmäklare finnas tillgänglig för både köpare och säljare, skapa trygghet och inte lämna något åt slumpen. Med Notars produkt och med mig som mäklare har du de bästa förutsättningarna att nå högsta möjliga slutpris.

Mäklare Sandra Hansson
Malin Sjöblom mäklare
Malin Sjöblom

Som mäklare är jag positiv, tydlig, trygg och förtroendeingivande. Jag jobbar hårt och finns ständigt tillgänglig genom hela processen. För mig är det viktigt att leverera såväl till säljare som köpare så att alla blir nöjda.

Mäklare Malin Sjöblom
Mourad Tajiou mäklare
Mourad Tajiou

Jag har varit fastighetsmäklare sedan 2006. Jag är lika engagerad nu som då, skillnaden är min erfarenhet som kommit under åren.

Mäklare Mourad Tajiou
Emmy Thorén mäklare
Emmy Thorén

Jag har arbetat på Notar Gärdet/Östermalm i över sex års tid och bott i området mer än dubbelt så länge. Jag är den mest anlitade mäklaren på Gärdet de senaste åren och jag kan området som ett rinnande vatten!

Mäklare Emmy Thorén
Sasha Hanna mäklare
Sasha Hanna

Om du är på jakt efter en mäklare med erfarenhet, driv och fokus så är det dags att kontakta mig! Jag ger mig inte förrän du är nöjd!

Mäklare Sasha Hanna
Mäklarbild saknas
Alex Eckelöv

Alex Eckelöv är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Djurgården, Gärdet, Hjorthagen, Lidingö, Norra Djurgården och Östermalm.

Mäklare Alex Eckelöv
Mäklarbild saknas
Sara Wiksell

Sara Wiksell är mäklare på Notar och förmedlar bostadsrätter, villor i Djurgården, Gärdet, Hjorthagen, Lidingö, Norra Djurgården och Östermalm.

Mäklare Sara Wiksell

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Hjorthagen och mäklare i Norra Djurgårdsstaden.

Notar Norra Djurgårdsstaden & Hjorthagen
Artillerigatan 42
114 45 Stockholm

gardet@notar.se

08-666 10 70

Är du kontorschef på Notar Norra Djurgårdsstaden & Hjorthagen?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.