Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
MOHV Bromma

MOHV Bromma

5 av 5 i betyg
MOHV Bromma

MOHV Bromma är ett lokalt mäklarkontor i Bromma med fem mäklare. I Bromma erbjuder MOHV sina tjänster och ett koncept där du som säljare är med och bestämmer tillsammans med din mäklare. Ett lägre arvode för en bostad som kräver en smalare tjänst; en större investering för en bostad som kan vinna på bredare exponering.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

MOHV Bromma
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Daniel Fredricson mäklare
Daniel Fredricson

Med marknadens bästa paketering och min fingertoppskänsla skapar vi tillsammans de bästa förutsättningarna för er och er försäljning! Min hunger ligger i utmaningen, att ständigt få utvecklas och att...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Daniel Fredricson
Susanne Eriksson mäklare
Susanne Eriksson

Som person är jag driven, målmedveten och glad och jag lägger ner mycket tid och engagemang för att du som kund ska få bäst betalt och känna dig trygg genom hela bostadsaffären, från början till slut. Jag har många års erfarenhet inom branschen och brinner verkligen för mitt yrke. Det bästa för mig är när köpare och säljare kommer tillbaka i olika skeden i livet och är så nöjda att de kan...

Mäklare Susanne Eriksson
Felicia Johansson mäklare
Felicia Johansson

Med mottot "Bäst förberedd vinner" och en genomtänkt försäljningsprocess utifrån dina behov är jag övertygad om att vi tillsammans kommer skapa de bästa förutsättningarna för ett lyckat slutresultat. Jag drivs av utmaningar och ser alltid en möjlighet att utvecklas för att bli den absolut bästa mäklare jag kan bli!

Mäklare Felicia Johansson
Mäklarbild saknas
Deisam Sulayman

Deisam Sulayman är mäklare på MOHV och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Abrahamsberg, Alvik, Beckomberga, Blackeberg, Bromma Kyrka, Bällsta, Eneby, Flysta, Höglandet, Mariehäll, Nockeby, Nockebyhov, Norra Ängby, Riksby, Råcksta, Smedslätten, Stora Mossen, Södra Ängby, Traneberg, Ulvsunda Industriområde, Åkeshov, Ålsten och Äppelviken.

Mäklare Deisam Sulayman
Mäklarbild saknas
Malin Siekkinen

Malin Siekkinen är mäklare på MOHV och förmedlar bostadsrätter i Essingen, Fredhäll, Kristineberg, Kungsholmen, Marieberg och Stadshagen.

Mäklare Malin Siekkinen
Mäklarbild saknas
Lovisa Ek

Lovisa Ek är mäklare på MOHV och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Abrahamsberg, Alvik, Beckomberga, Blackeberg, Bromma Kyrka, Bällsta, Eneby, Flysta, Höglandet, Mariehäll, Nockeby, Nockebyhov, Norra Ängby, Riksby, Råcksta, Smedslätten, Stora Mossen, Södra Ängby, Traneberg, Ulvsunda Industriområde, Åkeshov, Ålsten och Äppelviken.

Mäklare Lovisa Ek
Mäklarbild saknas
Niklas Bergsten

Niklas Bergsten är mäklare på MOHV och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Abrahamsberg, Alvik, Beckomberga, Blackeberg, Bromma Kyrka, Bromsten, Bällsta, Danderyd, Ekerö, Eneby, Flysta, Grimsta, Höglandet, Mariehäll, Nockeby, Nockebyhov, Norra Ängby, Olovslund, Riksby, Råcksta, Smedslätten, Stora Mossen, Sundby, Södra Ängby, Traneberg, Ulvsunda, Ulvsunda Industriområde,...

Mäklare Niklas Bergsten
Mäklarbild saknas
Jimmie Rönnbäck

Jimmie Rönnbäck är mäklare på MOHV och förmedlar bostadsrätter, radhus, tomter, villor i Abrahamsberg, Akalla, Alvik, Aspudden, Bagarmossen, Bandhagen, Beckomberga, Björkhagen, Blackeberg, Bredäng, Bromma Kyrka, Bromsten, Bällsta, Djurgården, Eneby, Enskede Gård, Enskededalen, Enskedefältet, Essingen, Fagersjö, Farsta, Farsta Strand, Farstanäset, Flysta, Fredhäll, Fruängen, Gamla Enskede, Gamla...

Mäklare Jimmie Rönnbäck
Mäklarbild saknas
Daniel Andersson

Daniel Andersson är mäklare på MOHV och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Abrahamsberg, Alvik, Beckomberga, Blackeberg, Bromma Kyrka, Bällsta, Eneby, Flysta, Höglandet, Mariehäll, Nockeby, Nockebyhov, Norra Ängby, Riksby, Råcksta, Smedslätten, Stora Mossen, Södra Ängby, Traneberg, Ulvsunda Industriområde, Åkeshov, Ålsten och Äppelviken.

Mäklare Daniel Andersson

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Bromma.

MOHV Bromma
Arkitektvägen 2
168 30 Bromma

bromma@mohv.se

08- 99 29 29

Är du kontorschef på MOHV Bromma?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.