Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm

5 av 5 i betyg
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm

Vi på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har haft nöjdaste kunder 5 år i rad. Detta för att vi gör vårt yttersta för att både köpare och säljare ska bli nöjda med sin bostadsaffär.
På kontoret i Katrineholm är vi alla uppvuxna i Katrineholm och har stor kännedom om trakten. Vi har också över 60 års erfarenhet av fastighetsförmedling.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Länsfast Katrineholm
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Maja Guthammar mäklare
Maja Guthammar

Jag är en driven och engagerad mäklare som lägger ner väldigt mycket tid på mina objekt. Allt för att du som säljare ska bli nöjd och såklart få ut högsta möjliga slutpris.

Mäklare Maja Guthammar
Michael Carpman mäklare
Michael Carpman

Jag är personlig och har över 20 års erfarenhet av fastighetsförmedling i Katrineholm med omnejd. Med Länsförsäkringar som samarbetspartner kan jag snabbt hjälpa till med lånelöfte och försäkringslösningar. Med hjälp av Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings olika produkter är jag övertygad om att jag har den bästa möjligheten för dig att göra en bra affär.

Mäklare Michael Carpman
Jeanette Carpman mäklare
Jeanette Carpman

Efter 30 år i branschen tycker jag att jag har mycket goda kunskaper om bostadsmarknaden och av att hjälpa säljare och köpare göra en riktigt bra och trygg affär. För mig är det viktigaste att mina kunder blir nöjda och att de ska känna att de gjort en bra affär. Det bästa med yrket är att det är fritt och att man träffar mycket folk!

Mäklare Jeanette Carpman
Mäklarbild saknas
Elisabeth Andrén

Elisabeth Andrén är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Elisabeth Andrén
Mäklarbild saknas
Ulrika Lindfors

Ulrika Lindfors är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Katrineholm, Björkvik, Julita, Sköldinge och Valla.

Mäklare Ulrika Lindfors

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Katrineholm.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
Stortorget 2
64130 Katrineholm

katrineholm@lansfast.se

0150-366520

Är du kontorschef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.