Jägholm Norrortsmäklarna Norrtälje

Jägholm Norrortsmäklarna Norrtälje

5 av 5 i betyg
Hitta bästa mäklaren till din bostadsförsälning

Funderar du på att sälja eller köpa bostad? Vi på Jägholm Norrortsmäklarna erbjuder en professionell mäklartjänst som säljer och värderar alla olika sorters bostäder.

Våra mäklare har lång erfarenhet om områden i Norrtälje och har full koll på skolor, förskolor, affärer, bussar samt tåg. Letar du efter mäklare i Norrtälje så är vi rätt för dig.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Jägholm Norrortsmäklarna Norrtälje
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Jan Jägholm mäklare
Jan Jägholm

Som uppvuxen och boende i Täby i över 40 år så kan jag varje gata och har troligen under åren sålt flera av era grannhus eller grannlägenheter. Ni kanske själva köpte huset eller er lägenhet via mig...

TOPPMÄKLARE!

Toppmäklare

Över 90% av omdömena är positiva!

Mäklare Jan Jägholm
Oskar Jägholm mäklare
Oskar Jägholm

Uppvuxen i Norrort med ett stort kontaktnät och god lokalkännedom. Mina styrkor är en hög servicegrad med personligt engagemang, snabb återkoppling och stor social kompetens. Jag gör alltid mitt yttersta för att både köpare och säljare skall vara så nöjda att de rekommenderar mig till vänner och bekanta. För rekommendationer är ju alltid den bästa reklam man kan få.

Mäklare Oskar Jägholm
Jenny Stadvall mäklare
Jenny Stadvall

Här har ni en mäklare med högsta servicenivå och som verkligen gör allt för att ni som kunder ska bli så nöjda som det bara går! Jag är noga med återkppling, ger tips och vägledning genom hela försäljningsprocessen och strävar alltid för att vi tillsammans ska nå högsta möjliga slutpris och att hela försäljningsprocessen ska kännas säker och smidig. Varmt välkomna att kontakta mig!

Mäklare Jenny Stadvall

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Norrtälje.

Jägholm Norrortsmäklarna Norrtälje
Södervägen 30
183 69 Täby

norrtalje@jagholm.se

08 - 732 50 00

Är du kontorschef på Jägholm Norrortsmäklarna Norrtälje?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.