Jägholm Norrortsmäklarna Österåker

Jägholm Norrortsmäklarna Österåker

5 av 5 i betyg
Jägholm Norrortsmäklarna Österåker

Vi på Jägholm Norrortsmäklarna erbjuder en professionell mäklartjänst och säljer och värderar alla olika sorters bostäder. Våra mäklare på kontoret brinner för mäkleri. Vi värdesätter hög servicegrad, snabb återkoppling och noggrannhet. Vi ser varje försäljning som en utmaning och mäkleriet är för oss mer en livsstil än ett jobb!

Våra mäklare har lång erfarenhet om områden i Österåker och har full koll på skolor, förskolor, affärer, bussar samt tåg. Letar du efter mäklare i Österåker så är vi rätt för dig.

Österåker är Stockholms läns mest attraktiva skärgårdskommun! Med en blandning av landsbygd, skärgård och tätort expanderas kommunen ständigt och hit flyttar många främst för den fantastiska naturen, bomiljön och det rika fritidslivet! Förutom alla nya bostäder som byggs omvandlas dessutom många fritidshusområden till permanentboende. I kommunen råder stark entreprenörsanda och du tar dig snabbt till Stockholm, endast ca 30 minuters bilfärd eller väljer du att åka kollektivt finns både buss och Roslagsbanan.

Besök oss gärna på vårt snygga nyrenoverade kontor på Storängsvägen 7A. Du är välkommen vare sig du funderar på att sälja din bostad eller bara behöver tips och råd.

Vi erbjuder kostnadsfri värdering av din bostad och förmedlar alla typer av bostäder såsom bostadsrätter, radhus, kedjehus, parhus, villor, fritidshus, tomter samt nyproduktion.

Jägholm Norrortsmäklarna Österåker
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

John Jägholm mäklare
John Jägholm

Många säger att man föds till säljare men jag är framodlad fastighetsmäklare som är född och uppvuxen i Norrort och varit med i mäklarbranschen i hela mitt liv. Jag arbetar alltid för att nå ett högt slutpris, att återkoppla regelbundet och att göra er bostadsresa så trygg som möjligt. För mig är mäkleri inte bara ett jobb, utan en livsstil. Hör av dig till mig så berättar jag mer om hur vi...

Mäklare John Jägholm
Jan Jägholm mäklare
Jan Jägholm

Som uppvuxen och boende i Täby i över 40 år så kan jag varje gata och har troligen under åren sålt flera av era grannhus eller grannlägenheter. Ni kanske själva köpte huset eller er lägenhet via mig eller mina kollegor på Jägholm Norrortsmäklarna. Den stora tryggheten jag kan ge er vid er försäljning är att detta har jag gjort långt över 1000 gånger tidigare så ingen situation, förhandling...

Mäklare Jan Jägholm

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Österåker.

Jägholm Norrortsmäklarna Österåker
Storängsvägen 7A
184 31 Åkersberga

osteraker@jagholm.se

08-540 875 75

www.jagholm.se

Är du kontorschef på Jägholm Norrortsmäklarna Österåker?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.

Jämför
mäklare gratis