Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Hälsinglands Fastighetsbyrå

Hälsinglands Fastighetsbyrå

5 av 5 i betyg
Hälsinglands Fastighetsbyrå

Att som fastighetsmäklare säga att man är mest erfaren eller kunnig är en sak. Att använda erfarenheten och kunskapen för att varje dag skapa nöjda kunder är en helt annan. Vårt team brinner för att sälja bostäder. Vi gör det vi gillar allra bäst och det är du som kund som ska känna det när du anlitar oss. Vårt fototeam är nytänkande och kreativa och de bilder vi tar hjälper till att presentera din bostad på bästa sätt. Allt det här gör att våra kunder tycker vi är i en klass för sig. Det gillar vi att höra. Jämför oss gärna.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Hälsinglands Fastighetsbyrå
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Mia Engström mäklare
Mia Engström

Jag har arbetat med försäljning i många år, sen 2001, men tog beslutet och sadlade om år 2012 till att bli fastighetsmäklare, det är ett beslut jag aldrig har ångrat. Lyhördhet, empati och tydlighet är viktigt för mig när jag förmedlar mina objekt. Att ni som kund ska få löpande uppdatering vad som händer i er försäljning och att vi arbetar emot erat utsatta önskemål/resultat - är ni nöjd då är...

Mäklare Mia Engström
Ann-Sofie Lundvall mäklare
Ann-Sofie Lundvall

Att ge mig ditt förtroende att sälja din bostad är stort för mig. Jag har arbetat i många år i branschen och med den erfarenheten kommer du ligga steget före i din försäljning. Mitt kontaktnät i stort vilket gör att jag kan erbjuda dig att sälja på flera olika sätt, vill du gå publikt eller sälja underhand?

Mäklare Ann-Sofie Lundvall
Anki Sulser mäklare
Anki Sulser

Anki Sulser är mäklare på Hälsinglands Fastighetsbyrå och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Bollnäs, Gävle, Hudiksvall, Ljusdal, Nordanstig, Sundsvall och Söderhamn.

Mäklare Anki Sulser
Mäklarbild saknas
Karina Henriksson

Karina Henriksson är mäklare på Hälsinglands Fastighetsbyrå och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Hudiksvall, Ljusdal, Nordanstig och Söderhamn.

Mäklare Karina Henriksson
Mäklarbild saknas
Emil Dahlin

Emil Dahlin är mäklare på Hälsinglands Fastighetsbyrå och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Hudiksvall, Bjuråker, Delsbo, Enånger, Forsa, Hälsingland, Iggesund, Njutånger, Näsviken, Nordanstig, Bergsjö, Gnarp, Harmånger, Hassela, Ilsbo, Jättendal och StockaStrömsbruk.

Mäklare Emil Dahlin
Mäklarbild saknas
Sofie Sjöström

Sofie Sjöström är mäklare på Hälsinglands Fastighetsbyrå och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Hudiksvall, Bjuråker, Delsbo, Enånger, Forsa, Hälsingland, Iggesund, Njutånger, Näsviken, Nordanstig, Bergsjö, Gnarp, Harmånger, Hassela, Ilsbo, Jättendal och StockaStrömsbruk.

Mäklare Sofie Sjöström
Mäklarbild saknas
Berndt Larsson

Berndt Larsson är mäklare på Hälsinglands Fastighetsbyrå och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Hudiksvall, Ljusdal, Nordanstig och Söderhamn.

Mäklare Berndt Larsson

Hälsinglands Fastighetsbyrå
Drottninggatan 8
Hudiksvall

info@hfastighetsbyra.se

0650-93300

Är du kontorschef på Hälsinglands Fastighetsbyrå?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.