Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Erik Olsson Södermalm

Erik Olsson Södermalm

4,4 av 5 i betyg
Erik Olsson Södermalm

Från Hornstull i väster till Sofia i öster, Slussen i norr och Skanstull i söder – vi har mäklare som täcker hela Södermalm och som är lokala experter på respektive fokusområde. Med Erik Olsson-metoden lämnar vi ingenting åt slumpen.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Erik Olsson Södermalm
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Mikael Rantala mäklare
Mikael Rantala

Jag är en driven och resultatinriktad och extremt målmedveten mäklare som med största lyhördhet och noggrannhet alltid strävar efter att både köpare och säljare ska känna sig nöjda och trygga med sitt bostadsbyte. Genom att vara tillgänglig och lyhörd skapar jag långa och spännande kundrelationer genom att bli rekommenderad vidare av mina fantastiska kunder. Som kund hos mig kan man förvänta sig...

Mäklare Mikael Rantala
Lotta Röhnisch mäklare
Lotta Röhnisch

Energi och engagemang! Målmedveten, tävlingsinriktad och full av energi är ord som beskriver mig bra. Jag är driven, positiv med inställningen att allt är möjligt. Därför ger jag aldrig upp. Med ett brinnande engagemang och en professionell approach får jag stort förtroende hos både köpare och säljare.

Mäklare Lotta Röhnisch
Filip Stenbeck mäklare
Filip Stenbeck

Om du vill ha en mäklare som sätter höga mål, är motiverad och jobbar stenhårt med att du ska känna dig trygg genom hela försäljningsprocessen har du kommit rätt! Glöm inte bort att vi på Erik Olsson Fastighetsförmedling fått bäst betalt för våra bostäder per/kvm senaste 13-åren i rad!

Mäklare Filip Stenbeck
Maria Rydingstam mäklare
Maria Rydingstam

Våra hem är bland det mest personliga vi har och när jag förmedlar ditt hem utgår jag alltid från vad som är viktigast för dig. Varje affär är unik och kräver stort personligt engagemang och en hel del hjärta. Med högt ställda mål jobbar jag för att ge dig en riktigt, riktigt bra affär - tur har inget med det hela att göra utan det är kunskap, förberedelse och agerande som ger resultat.

Mäklare Maria Rydingstam
Pim Janjam mäklare
Pim Janjam

Det viktigaste när det kommer till valet av mäklare är att du väljer en person som du känner förtroende för, en mäklare som ger allt och lite till för att det ska bli ditt livs bästa affär. Mitt mäkleri handlar om att ge dig som kund bäst betalt!

Mäklare Pim Janjam
Hanna Axdal mäklare
Hanna Axdal

Jag hjälper till på ett professionellt sätt och lotsar er tryggt genom hela förmedlingsprocessen. Om jag får ert förtroende att förmedla er bostad är jag med er hela vägen och tar hand om både stort och smått, då jag både har kunskapen och energin för detta. Jag hjälper dig oavsett vilket skede du än befinner dig i när det gäller din stundande försäljning.

Mäklare Hanna Axdal
Lars Henning mäklare
Lars Henning

Min långa erfarenhet inom mäkleri ger dej som säljare möjligheter att verkligen nå bäst betalt, vilket jag ser som en mäklares främsta uppgift, och vi har 11 år i rad kunnat bevisa att vi skapar dom bästa förutsättningarna för att nå detta viktiga mål.

Mäklare Lars Henning
Mäklarbild saknas
Linnéa Heurlin

Linnéa Heurlin är mäklare på Erik Olsson Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Södermalm, Hornstull, Mariatorget, Marmaverken och Reimersholme.

Mäklare Linnéa Heurlin

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare på Södermalm.

Erik Olsson Södermalm
Hammarby Allé 33
120 33 Stockholm

mikael.rantala@erikolsson.se

0733237104

Är du kontorschef på Erik Olsson Södermalm?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.