Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Bjurfors Hammarby & Skarpnäck

Bjurfors Hammarby & Skarpnäck

5 av 5 i betyg
Bjurfors Hammarby & Skarpnäck

På vårt mäklarkontor i Hammarby arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är specialister på Hammarby & Skarpnäck med omnejd.

Välkommen till Bjurfors lokala kontor i den östra delen av Stockholm Söderort. Vårt verksamhetsområde tar vid utanför tullarna där Södermalm/Sjöstaden slutar och följer i stora drag tunnelbanans gröna linje nr 17, från station Skärmarbrink ut till Skarpnäck.

Här får man tillgång till det bästa av två världar! Som boende i området har man ett mycket kort pendlingsavstånd in till city samtidigt som man upplever en väldigt speciell naturnära känsla tack vare närheten till det stora angränsande Nackareservatet med sina vackra skogsområden, vandringsleder och sjöar.

Inom Bjurfors arbetar vi efter den beprövade Bjurforsmetoden, en sjustegsmetod som säkrar kvalitet och lönsamhet genom hela Din bostadsaffär.

Hör av er så berättar vi gärna mer!

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Bjurfors Hammarby & Skarpnäck
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Emily Olsson mäklare
Emily Olsson

Min erfarenhet och mitt engagemang helt klart. Jag har nu jobbat i området i 10 år och driver sedan 4 år tillbaka eget under Bjurfors logga.

Mäklare Emily Olsson
Sebastian Broström mäklare
Sebastian Broström

Sebastian har varit verksam fastighetsmäklare sedan 2007 och är specialiserad på bostadsrätter, villor och lokaler. Han är uppvuxen i Hökarängen och varit bosatt i kommunen i över 20 år. Det har gett honom unik kännedom om området. Sebastian beskrivs ofta som affärsmässig, tydlig, driven och har en förmåga att skapa trygghet hos både köpare och säljare genom hela processen. Kontakta gärna...

Mäklare Sebastian Broström
Johan Nilsson mäklare
Johan Nilsson

Johan har varit verksam i branschen sedan 2008 och har genom sin höga ambition, noggrannhet och god känsla för service skapat ett stort förtroende hos sina kunder. Hans personliga engagemang har genom åren bidraget till många återkommande kunder. För Johan är det viktigt med både nöjda säljare och köpare, för honom är det personliga och tillgängligheten nyckeln till lyckade försäljningar. Varmt...

Mäklare Johan Nilsson
Javiera Robertsson mäklare
Javiera Robertsson

Javiera Robertsson är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter i Enskede Gård, Enskededalen, Enskedefältet, Farsta, Farsta Strand, Farstanäset, Gamla Enskede och Skarpnäck.

Mäklare Javiera Robertsson
Mäklarbild saknas
William Wallsén

William Wallsén är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, radhus i Fagersjö, Farsta, Farsta Strand, Farstanäset, Gubbängen, Hammarbyhöjden, Huddinge, Hökarängen, Larsboda, Skarpnäck och Sköndal.

Mäklare William Wallsén
Mäklarbild saknas
Fanny Hörndahl

Fanny Hörndahl är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, radhus, villor i Bagarmossen, Björkhagen, Enskede Gård, Enskededalen, Enskedefältet, Fagersjö, Farsta, Farsta Strand, Farstanäset, Gamla Enskede, Gubbängen, Gullmarsplan-Skärmarbrink-Globen, Hammarbyhöjden, Hökarängen, Kärrtorp, Larsboda, Skarpnäck, Sköndal, Svedmyra och Tallkrogen.

Mäklare Fanny Hörndahl
Mäklarbild saknas
Jeanette Giörtz

Jeanette Giörtz är mäklare på Bjurfors i Enskede Gård, Enskededalen, Enskedefältet, Farsta, Farsta Strand, Farstanäset, Gamla Enskede, Hammarby Sjöstad, Hammarbyhöjden, Kungsholmen, Norrtälje, Skarpnäck och Vasastan.

Mäklare Jeanette Giörtz
Mäklarbild saknas
Benjamin Frejvall

Benjamin Frejvall är mäklare på Bjurfors och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Björkhagen, Enskede Gård, Enskededalen, Enskedefältet, Gamla Enskede, Gullmarsplan-Skärmarbrink-Globen, Hammarbyhöjden, Kärrtorp, Skarpnäck och Stureby.

Mäklare Benjamin Frejvall

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för dig som inför en bostadsförsäljning vill jämföra och få offerter från mäklare i Skarpnäck.

Bjurfors Hammarby & Skarpnäck
Malmövägen 59
12153 Johanneshov

hammarby@bjurfors.se

08-520 261 70

Är du kontorschef på Bjurfors Hammarby & Skarpnäck?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.