Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Ambassadör Fastighetsmäkleri

Ambassadör Fastighetsmäkleri

4,6 av 5 i betyg
Ambassadör Fastighetsmäkleri

Vi är ett klassiskt mäkleri med kreativa och moderna idéer som förbättrar branschen. Vår erfarenhet av tusentals nöjda kunder har gett oss en stor inblick i vad som fungerar och efterfrågas hos både säljare, köpare och spekulanter. Den kompetens och kunskap vi samlat på oss i branschen från både stora aktörer till mindre och exklusiva mäklerier, har gett oss de rätta verktygen att skapa och erbjuda en optimal tjänst för alla kunder.

Vårt ambassadörsnätverk gör oss unika i branschen och medför ett stort mervärde för dig oavsett om du är säljare, köpare eller spekulant. Tillsammans med våra mäklare och ambassadörer som kommunicerar med sitt kontaktnät i sina kanaler optimerar vi kommunikationen och ökar intresset för bostaden. Detta erbjuds inte av något annat mäkleri.

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Ambassadör Fastighetsmäkleri
Betyg & rekommendationer

Våra mäklare

Per Johansson mäklare
Per Johansson

Jag har varit mäklare sedan 2004 och har långt över tusen nöjda och återvändande kunder som gjort bostadsaffär via mig, mestadels i Stockholms innerstad. Jag är alltid tillgänglig samt noggrann och påläst för att skapa maximal trygghet åt köparna så de kan bjuda på sitt drömhem och säljarna därmed kan få maximalt betalt. Jag är även jur.kand vilket självklart är en styrka inom yrket. Har...

Mäklare Per Johansson
Mats Olander mäklare
Mats Olander

Jag går in i varje uppdrag med inställningen att det är en match som bara SKA vinnas! jag vet verkligen betydelsen av att en stor dedikerad drivkraft, glädje och ett professionellt arbete varje detalj leder till vinst och lönsamhet i slutändan. Innan min hängivna mäklarsatsning har jag i många år gjort sig känd som en av Sveriges i särklass mest framgångsrika husförsäljare. I det yrket har jag...

Mäklare Mats Olander
Michael Björkung mäklare
Michael Björkung

Jag ger 110% av mig själv för mina kunder, vi skall hitta högsta möjliga försäljningspris i den marknad vi verkar.

Mäklare Michael Björkung
Emelie Bergström mäklare
Emelie Bergström

Vill kunden ha en mäklare med höga ambitioner som alltid ringer det extra samtalet och hela tiden driver affären framåt för bästa slutpris så ska kunden anlita mig. Mitt mål är att alltid överträffa kundens förväntningar.

Mäklare Emelie Bergström
Mikael Bjérnhof mäklare
Mikael Bjérnhof

Mikael Bjérnhof är mäklare på Ambassadör Fastighetsmäkleri och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Djurgården, Gamla Stan, Gärdet, Hammarby Sjöstad, Hjorthagen, Kristineberg, Kungsholmen, Lidingö, Norra Djurgården, Norrmalm, Stadshagen, Södermalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Mikael Bjérnhof
Andreas Björhn mäklare
Andreas Björhn

Andreas Björhn är mäklare på Ambassadör Fastighetsmäkleri och förmedlar bostadsrätter, villor i Gärdet, Norra Djurgården, Norrmalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Andreas Björhn
Mäklarbild saknas
Richard Wall

Richard Wall är mäklare på Ambassadör Fastighetsmäkleri och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor.

Mäklare Richard Wall
Mäklarbild saknas
Christian Enström

Christian Enström är mäklare på Ambassadör Fastighetsmäkleri och förmedlar bostadsrätter i Danderyd, Djurgården, Fredhäll, Gamla Stan, Gärdet, Hammarby Sjöstad, Hjorthagen, Kristineberg, Kungsholmen, Lidingö, Marieberg, Nacka, Norra Djurgården, Norrmalm, Stadshagen, Södermalm, Täby, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Christian Enström
Mäklarbild saknas
Amanda Nilsson

Amanda Nilsson är mäklare på Ambassadör Fastighetsmäkleri och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Södermalm, Hornstull, Mariatorget, Marmaverken, Reimersholme, Vasastan, Birkastan och Östermalm.

Mäklare Amanda Nilsson
Mäklarbild saknas
Amanda Persson

Amanda Persson är mäklare på Ambassadör Fastighetsmäkleri och förmedlar bostadsrätter i Djurgården, Gamla Stan, Gärdet, Hammarby Sjöstad, Hjorthagen, Kristineberg, Kungsholmen, Lidingö, Norra Djurgården, Norrmalm, Stadshagen, Södermalm, Vasastan och Östermalm.

Mäklare Amanda Persson

Ambassadör Fastighetsmäkleri
Nybrogatan 17
114 51 Stockholm

info@ambassadormakleri.se

0734142244

Är du kontorschef på Ambassadör Fastighetsmäkleri?
Logga in och redigera kontorets presentationen här.