Torsten Karlsson, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Norrköping

Torsten Karlsson Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Torsten Karlsson, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Torsten?

Anlita mig om du vill ha en kunnig, driven och rutinerad mäklare som inte tar några genvägar utan tvärtom gör allt för att du som säljare ska få en trygg, smidig och lönsam försäljning av din bostad.
Det faktum att väldigt många av mina säljare är återkommande kunder är ett tydligt kvitto på att jag möter högt ställda förväntningar gång på gång.

Vad skiljer Torsten från andra mäklare?

Med min mångsidiga och breda bakgrund kan du vara trygg med att jag kan hantera alla situationer som kan uppstå vid en bostadsförsäljning. Jag har jobbat som säljare hela mitt liv och brinner för att överträffa högt ställda förväntningar. Då jag har läst till elektroingenjör, civilekonom och fastighetsmäklare är jag närmast överkvalificerad som fastighetsmäklare men då jag alltid älskat bostäder är det klart jag använder all min kunskap och erfarenhet vid försäljningen av din bostad. Jag har personligen renoverat det mesta på min 40-talsvilla för att veta vad jag pratar om när jag hjälper spekulanter att se möjligheterna med en bostad som idag är sliten eller dåligt planerad.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Östergötland är vackert och har något att erbjuda för alla, oavsett vilka intressen man har. Jag gillar att dela med mig av mina smultronställen oavsett om det är cykelrundor, motorcykelvägar, svampställen, badplatser, motionsspår eller en gömd vik i vår vackra skärgård.
Jag har jobbat som mäklare i Norrköping, Söderköping och Finspång sedan 2005 och har samlat på mig mängder med erfarenhet, -och smultronställen!

Hur marknadsför Torsten sina bostadsförsäljningar?

Då varje bostad är unik och marknaden är föränderlig måste man ligga i framkant med utvecklingen och anpassa marknadsföringen därefter. Kontakta mig så ska jag berätta på vilket sätt jag använder dagens nya digitala marknadsföringskanaler i rätt kombination med gamla beprövade metoder för att just din bostad ska synas i dagens mediebrus. Att jag har marknadens största spekulantregister att matcha din bostad emot är bara en av många unika fördelar med att sälja genom mig.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-01.

TORSTEN ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Torsten har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Torsten till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Torsten

TORSTEN JOBBAR PÅ

Är du Torsten Karlsson?
Logga in och redigera din presentation här.