Torben Ahldén, Mäklare på af Ekenstam Mäklarbyrå

Torben Ahldén Mäklare på af Ekenstam Mäklarbyrå

Torben Ahldén, Mäklare på af Ekenstam Mäklarbyrå
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Torben?

Positiv, engagerad och drivs av nöjda kunder. Berätta för mig vad du söker och jag hjälper dig!
Jag har stor efterfrågan bland mina kunder som inte är priskänsliga, för dem är det viktigaste att hitta rätt bostad!
Arbetat som mäklare sedan 1998 och kan marknaden utan och innan, så ska du sälja låt mig komma med mina kunder! Väl mött!

Vad skiljer Torben från andra mäklare?

Är driven och ger allt, tills bästa tänkbara resultat är uppnått! Jag har bred kunskap och är utbildad byggnadsingenjör och fastighetsmäklare, har sedan 1998 arbetat på af Ekenstam mäklarbyrå med ett brinnande intresse för kunden. Är hemma i vår vackra stad Helsingborg där jag bor med familj. Trivs fantastiskt bra med den variation som yrket erbjuder.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att jobbat som mäklare i nordvästra Skåne och Helsingborg som utgångspunkt i över 20 år så känner jag till områdets alla fördelar och vad både köpare och säljare vill ha.
Jag vet vilka köpare som är intresserade av olika bostäder och hur man bäst riktar in sig till dem.

Jag har stor efterfrågan bland mina kunder som inte är priskänsliga, för dem är det viktigaste att hitta rätt bostad! Öresundsregionen är fortsatt expansiv och priserna stigande.

Hur marknadsför Torben sina bostadsförsäljningar?

Här och överallt kan man säga. Själva bostadsannonsen läggs upp på vår hemsida www.ekenstam.se, Hemnet, Facebook, Instagram och exponeras även för bostadssäljare på MäklarOfferter.

Utöver exponering på webben publicerar jag även bostaden i mitt spekulantregister, där köpare som varit på visningar av liknande objekt eller som jag haft kontakt med på annat sätt, blir meddelade om just din bostad. Vi marknadsför också ditt hem på flera banker och på vårt mäklarkontor på Kullagatan, gågatan mitt i centrala Helsingborg.

Vi får regelbundet också uppdrag från hemvändande svenska familjer som arbetat utomlands i några år, att hitta deras nya bostad när de ska flytta hem igen.

Bostadsbilderna tas av professionell fotograf och självklart tar jag fram snyggt, tilltalande, intresseväckande och professionellt försäljningsmaterial så som visningsbroschyrer.

Har du specifika önskemål på ytterligare marknadsföring ordnar jag givetvis detta också.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-11.

Torben Ahldén har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Torben till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Torben

TORBEN JOBBAR PÅ

Är du Torben Ahldén?
Logga in och redigera din presentation här.