Tommy Karlsson, Mäklare på Mäklarhuset Halmstad

Tommy Karlsson Mäklare på Mäklarhuset

Tommy Karlsson, Mäklare på Mäklarhuset Halmstad
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Tommy?

- Levererar alltid med högsta kvalitet -

Anlitar ni Tommy som mäklare kan ni förvänta er en effektiv försäljningsprocess med ett tillfredställande slutpris. Genom åren har det blivit många prisrekord och Tommy är känd för att alltid ge sitt yttersta för att uppnå bästa möjliga affär. Han är kunnig, engagerad, effektiv, affärsmässig, rak och ärlig. Kryddat med ett stort leende och en positiv anda.

Tommy är delägare i Mäklarhuset och har varit en av Halmstads mest anlitade mäklare sedan starten år 2007. Därmed är han också en utav Halmstads mest rutinerade mäklare med snart 1000 förmedlingar i bagaget.,

Utbildad bygg- och fastighetsekonom (2003-2007). Registrerad fastighetsmäklare sedan 2007 och ledamot i Mäklarsamfundet. Arbetade på Svensk Fastighetsförmedling 2007-2014, blev delägare i Mäklarhuset maj 2014.

Vad skiljer Tommy Karlsson från andra mäklare?

- Kundnöjdhet i särklass -

Tommy har med stor passion, talang och kunskap vunnit stort förtroende hos sina kunder. Ett bevis på detta är utmärkelsen som den mäklare med högst kundnöjdhet utav ca 500 medarbetare inom hela Mäklarhuset. Då bör man tänka på att Mäklarhuset som kedja haft hela branschens nöjdaste kunder 8 utav de senaste 10 åren enligt SKI. Är man i topp inom Mäklarhuset är man i topp av alla mäklare i Sverige.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-11-06.

TOMMY SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
  • Halmstad
TOMMY ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
TOMMYS PROSPEKT
Tommy Karlsson har 3 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Tommy till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Tommy

TOMMY JOBBAR PÅ

Är du Tommy Karlsson?
Logga in och redigera din presentation här.