Sofia Hultén, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Västra Centrum

Sofia Hultén Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Sofia Hultén, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Västra Centrum
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Sofia?

Efter snart 10 år som fastighetsmäklare älskar jag nu mitt jobb mer än någonsin! När du kontaktar mig kan du vara säker på att jag kommer med glädje göra mitt yttersta för att du ska få ut högsta möjliga slutpris för ditt boende. Varje försäljning är en ny utmaning och känslan, när affären är i hamn och både säljare och köpare är nöjda, är oslagbar.

Vad skiljer Sofia Hultén från andra mäklare?

Mitt mål är att bygga långsiktiga relationer och för att lyckas med det krävs stort engagemang samt ett varumärke som erbjuder det allra bästa i form av presentation och kontaktnät. Välkommen att kontakta mig!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Vi förmedlar bostäder i Kungsladugård, Majorna, Masthugget, Sandarna, Änggården och delar av Linné. De är alla områden med karaktär och en härlig blandning mellan sekelskifte och 70-tal, bostäder och bostadsrätter, barnfamiljer och pensionärer.

Majorna och Kungsladugård är en lugn oas med utpräglad småstadskänsla, medan Linnégatan och Långgatorna präglas av puls och stämning och huserar några av stadens absolut bästa restauranger. Slottsskogen finns alltid på bekvämt gångavstånd och erbjuder en härlig plats för återhämtning och rekreation. Välkommen att trivas!

Hur marknadsför Sofia sina bostadsförsäljningar?

Vi vet hur viktig marknadsföringen är av varje objekt. Varje visningsbroschyr lägger vi ned stor vikt vid och det är därför vi samarbetar med en duktig stylistfirma. Stylisterna gör mästerverk så att just ditt hems fördelar står i rampljuset när någon av våra proffsfotografer sedan förevigar ert hem.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-05.

SOFIA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
  • Göteborg
SOFIA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Sofia Hultén har 5 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Sofia till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Sofia

SOFIA JOBBAR PÅ

Är du Sofia Hultén?
Logga in och redigera din presentation här.