Sofia Drackner, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Öster

Sofia Drackner Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Sofia Drackner, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg Öster
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Sofia?

Min ambition är att leva på nöjda och återkommande kunder. Jag jobbar alltid för att mina kunder, både säljare och köpare, ska känna sig riktigt nöjda så att jag blir det självklara valet när det är dags att göra nästa flytt.

Hur man blir riktigt nöjd skiljer många gånger åt från kund till kund. Vilket betyder att jag alltid måste vara lyhörd, engagerad och flexibel över hur jag formar den bästa försäljningen för just din bostad.

Vad skiljer Sofia Drackner från andra mäklare?

Visningar i världsklass och lokala spekulanter!

Visningar är kanske det allra viktigaste momentet i försäljningsprocessen. Här gäller det att charma alla visningsbesökare och få dem att vilja bo i just DIN bostad. Mina visningar innehåller alltid löpande visningspresentationer om bostaden/föreningen. För mig är det viktigt att alla besökare ska känna sig viktiga och få sina frågor besvarade.

För de spekulanter som inte står som köpare ser jag en möjlighet till att göra affär med på någon annan adress. Genom att hålla mina spekulanter nära mig och alltid ha de i åtanke vid nya försäljningar skapas en relation som gör att jag har ett större inflytande på deras beslut och kan vara med att påverka hur de väljer att agera i budgivningar framöver.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Östra centrum, ett område jag alltid har älskat!
Idag bor jag själv i området och uppskattar som många andra närheten till naturen, lugnet och smidigheten att tas sig in till citypuls.

Jag har jobbat som fastighetsmäklare i snart fem år och har därmed gjort väldigt många bostadsaffärer i området. Detta ger en extra trygghet för spekulanterna. Är du trygg som köpare är du ofta beredd att betala lite extra! Dessutom har jag tack vare min långa erfarenhet ett stort kontaktnät av potentiella köpare.

Hur marknadsför Sofia sina bostadsförsäljningar?

Vi jobbar med en mycket bred form av marknadsföring, alltså inte enbart Hemnet och egen hemsida. Vi individanpassar varje bostad efter kundens önskemål men har även förslag på marknadsföringspaket beroende på vilket område man bor i.
På Hemnet hittar vi dom som söker varje vecka, men vi försöker även hitta dom som inte är ute och söker varje vecka. Därav lägger vi även stor vikt på riktad marknadsföring på sociala medier så som Facebook och Instagram. Givetvis syns vi även på hittahem.se, och med direktreklam i området samt i skyltfönster med mera.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-16.

SOFIA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
  • Göteborg
SOFIA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
SOFIAS PROSPEKT
Sofia Drackner har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Sofia till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Sofia

SOFIA JOBBAR PÅ

Är du Sofia Drackner?
Logga in och redigera din presentation här.