Sofia Branting, Mäklare på MOHV

Sofia Branting Mäklare på MOHV

Sofia Branting, Mäklare på MOHV
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Sofia?

Mitt mål är att mina köpare och säljare alltid skall vara 100 % nöjda under hela processen och att ingen fråga lämnas obesvarad. Jag älskar mitt yrke och min styrka är personlig service, engagemang och en stor kunskap! Har 13 års erfarenhet!

Vad skiljer Sofia Branting från andra mäklare?

Att arbeta som fastighetsmäklare innebär ett mycket stort ansvar - det krävs även självständighet och flexibilitet. Vi träffar människor i många olika situationer - både roliga och härliga som jobbiga och sorgliga - det gör att ingen dag är den andra lik. Jag har jobbat som fastighetsmäklare i 13 år - blivit utsedd till både årets mäklare på MOHV 2018 men även varit en av de mest anlitade mäklarna i Haninge.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Haninge med omnejd är fantastiskt att arbeta i. Dels så finns här både bostadsrätter, hus, radhus. frtitidshus, tomter osv men också variationen av olika områden där det både finns närhet till natur, hav, storstad m.m. .

Hur marknadsför Sofia sina bostadsförsäljningar?

Annonsen läggs upp på vår hemsida www.mohv.se, Hemnet m.m. Utöver dessa sidor publiceras annonsen på Facebook och Instagram samt matchas med vårt spekulantregister. Våra bostäder fotograferas alltid av professionell fotograf och vi har ett mycket kvalitativt marknadsföringsmaterial.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-02-15.

SOFIA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
SOFIA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Sofia Branting har 3 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Sofia till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Sofia

SOFIA JOBBAR PÅ

Är du Sofia Branting?
Logga in och redigera din presentation här.