Siyar Hamidanoglu, Mäklare på HusmanHagberg

Siyar Hamidanoglu Mäklare på HusmanHagberg

Siyar Hamidanoglu, Mäklare på HusmanHagberg
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Siyar?

Jag har 15 års erfarenhet som mäklare med över 1.000 bostadsaffärer i ryggen i både uppåtgående och nedåtgående marknad och vet hur vi bäst agerar just nu, just för din affär. Som kund kan du vara trygg med att jag alltid arbetar med att sträva efter det bästa resultatet. För mig är kunskap, passion och målmedvetenhet självklarheter i alla försäljningar. Genom att ha nöjda kunder som rekommenderar mig vidare, säkerställer jag ständig kvalitet i min mäklartjänst. Mitt mål är att du ska bli så nöjd som möjligt och gärna anlitar mig igen. Då har jag lyckats. Varmt välkomna att kontakta mig!

Vad skiljer Siyar från andra mäklare?

Det som särskiljer mig från andra mäklare är framförallt envisheten och engagemanget att överträffa mina och säljarens förväntningar på försäljningen utöver att vara det självklara valet att bli din personliga mäklare.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter att ha bott i Sundbyberg/Solna nu i över 11 år så känner jag att jag stolt kan representera det fantastiska fördelarna med att bo i just kommunerna.

Hur marknadsför Siyar sina bostadsförsäljningar?

Jag anpassar marknadsföringen unikt utifrån varje enskild bostad, då de flesta bostäder är unika på sitt sätt och just därför anser jag att man inte bör marknadsföra alla bostäder likadant.
Vid ett första möte kommer jag presentera upplägget just för din bostad och hur jag tänker.

Har du specifika önskemål på ytterligare marknadsföring ordnar jag givetvis detta också.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-12-04.

SIYAR SÄLJER
SIYAR ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Siyar Hamidanoglu har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Siyar till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Siyar

SIYAR JOBBAR PÅ

Är du Siyar Hamidanoglu?
Logga in och redigera din presentation här.