Simon Petersson, Mäklare på Östgöta Fastighetsmäklare

Simon Petersson Mäklare på Östgöta Fastighetsmäklare

Simon Petersson, Mäklare på Östgöta Fastighetsmäklare
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Simon?

En bostadsaffär är en av de största sakerna man gör vilket gör att valet av mäklare har stor betydelse. Jag är ambitiös, passionerad, engagerad och gör alltid det där lilla extra som gör skillnad. Att vara flexibel och inge trygghet åt mina kunder är A och O för mig.

Vad skiljer Simon från andra mäklare?

Jag känner stort personligt engagemang i varje bostad jag förmedlar och tycker att det är av största vikt att du som säljare känner dig bekväm och insatt genom hela förmedlingsprocessen.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Sedan 2012 har jag förmedlat över 700 bostäder i Norrköping med omnejd, så jag har stor erfarenhet av området som även är min hemort.

Hur marknadsför Simon sina bostadsförsäljningar?

Vi jobbar för att nå så många eventuella köpare som möjligt genom vår marknadsföring, och för att få intressenter gäller det såklart att vi lyfter fram bostadens allra bästa sida. Detta gör vi genom en välgenomtänkt marknadsföringsplan och professionella fotografer.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-02-27.

Simon Petersson har 3 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Simon till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Simon

SIMON JOBBAR PÅ

Är du Simon Petersson?
Logga in och redigera din presentation här.