Ola Olsson Possfelt, Mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen

Ola Olsson Possfelt Mäklare på Fastighetsbyrån

Ola Olsson Possfelt, Mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Ola?

Med tidigare erfarenheter inom sälj och lagspel så passar fastighetsmäklaryrket mig perfekt! När ni överlåter den kanske viktigaste affären ni gör i livet till mig så bildar vi samtidigt ett lag. Jag tycker det är oehört viktigt att jobba tillsammans mot samma mål, så vi gör er, era spekulanter och köpare nöjda.
Jag tycker allt som har med yrket att göra är otroligt roligt så tveka inte att höra av er ifall ni har några frågor, önskar en värdering eller att ni rent ut av skall sälja.

Vad skiljer Ola från andra mäklare?

Jag är en typisk tävlingsmänniska så varje försäljning är otroligt viktigt att lyckas med och samtidigt överträffa mina kunders förväntningar. Jag ger mig aldrig och kommer göra mitt allra yttersta för att ni skall bli nöjda.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Efter ett antal år som mäklare i Göteborg så känns det verkligen som jag har hittat hem. Jag är själv uppväxt i en mindre ort vid havet som är mycket likt Åsa och Frillesås. Havet och lugnet är två faktorer som får mig att tycka det är lite extra kul att jobba här. Samtidigt är det väldigt kul att se utvecklingen som har varit inte minst tack vare tågstationen. I Åsa och Frillesås så finns allt man kan tänkas behöva, havet, flera skolor, flera idrottsföreningar, butiker, natur och mycket mer!

Hur marknadsför Ola sina bostadsförsäljningar?

Vi skjuter här väldigt brett. För att fånga upp dom som aktivt letar i området så använder vi Hemnet.se, Hittahem, skyltfönster vid kontoret, ICA i Åsa och Frillesås lantmän. Det är även viktigt att hitta dom som inte letar aktivt i området men ändå kan tänka sig att flytta hit. Där använder vi oss väldigt aktivt av sociala medier såsom Facebook och Instagram.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-16.

Ola Olsson Possfelt har 6 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Ola till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Ola

OLA JOBBAR PÅ

Är du Ola Olsson Possfelt?
Logga in och redigera din presentation här.