Niklas Sandberg, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Niklas Sandberg Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Niklas Sandberg, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Niklas?

Vi är marknadsledande i Borlänge, Säter, Gagnef, Leksand och Dalarnas största mäklarföretag med 20 anställda över 6 kommuner. Vi säljer flest lägenheter och villor tack vare alla fina rekommendationer vi får från nöjda köpare och säljare!

Vi blev ÅRETS BOBUTIK i Sverige i konkurrens med 230 andra bobutiker från Ystad till Kiruna, det är vi jättestola över och ett fantastiskt kvitto på det hårda arbete vi lägger ner.
Jag har en bakgrund som fotbollsspelare på elitnivå i 18 år. Spelat fotboll i AIK ca fem år, för att sedan testa vingarna i Rumänien, Norge och Singapore. Arbetar sedan 8 år på Svensk Fastighetsförmedling i Borlänge, är idag ägare av företaget. Är väldigt tävlingsinriktad och tycker om att behöva leverera.

Vad skiljer Niklas från andra mäklare?

Man ska ställa krav på en mäklare! Jag vill alltid att mina kunder ska känna sig trygga genom hela affären, detta gäller såväl köpare som säljare. Jag brinner för mitt yrke och är engagerad i varje genomförd affär. Vi har funnits sedan 1937 och kan Dalarna! Vi vet vilka köpare som är intresserade av vilka bostäder, detta tack vare att vi har det största kundregistret. Vi vet hur man får tag i köparna för just din bostad.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Vi har haft en positiv utveckling under många år i Dalarna, med uppgång av priset på både villor och bostadsrätter. Vi tror på en fortsatt stabil bostadsmarknad i våra kommuner. Vi är din lokala bostadsexpert i Borlänge, Säter, Hedmora, Gagnef, Leksand, Rättvik, Vansbro och Malung Sälen. Vi har lokala butiker med din lokala mäklare och bostadsexpert i alla dessa kommuner.

Hur marknadsför Niklas sina bostadsförsäljningar?

Proffsfotograf
Snyggt material till visningen
I Dalarnas största kundregister, vi har köparna!
Hemnet är den största sajten, där finns din annons
svenskfast.se är den näst största sajten för bostäder i Sverige, där finns din annons
SMART är ett digitalt verktyg som vi är helt unika med i Sverige. Skjuter ut annonser via Facebook, Instagram och Google (den ingår i arvodet!). Låt oss berätta mer när vi träffas.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-09.

Niklas Sandberg har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Niklas till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Niklas

NIKLAS JOBBAR PÅ

Är du Niklas Sandberg?
Logga in och redigera din presentation här.