Niklas Harlevi, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

Niklas Harlevi Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Niklas Harlevi, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Niklas?

Jag ger alltid 100 % i det jag ger mig in i och strävar i alla lägen efter en hög kundnöjdhet, från såväl dig som säljare som den framtida köparen!

Jag är glad att vara en del av en organisation som har den högsta kundnöjdheten i fastighetsmäklarbranschen för femte året i rad (SKI 2016-2020), det borgar för att det verkligen är kvalitet i det arbete jag och mina medarbetare levererar till såväl säljare som köpare.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling erbjuder tilläggstjänster såsom överlåtelsebesiktning och Säljansvar Plus - en försäkring som ger dig trygghet de 10 år du ansvarar för dolda fel.

Vad skiljer Niklas Harlevi från andra mäklare?

Jag har en mångårig erfarenhet från näringslivet eftersom jag under många år drev och utvecklade hotell och turistanläggningar på ön. Jobbade faktiskt med turism sen barnsben och det blev 25 säsonger innan det var dags för ett karriärbyte. Har under den tiden i livet erhållit priser såsom Årets campingföretagare i Sverige och varit DI Gasell. Tiden som entreprenör gav mig även ett brett kontaktnät, en förmåga att hantera människor och en mycket bra grund att stå på när det gäller att komma till avslut och göra seriösa affärer. Redan under mitt första år som mäklare blev jag franchisetagare och låg med i mäklartoppen lokalt i antal genomförda affärer.

Jag tror på hög tillgänglighet och att informera dig som säljare längs hela vägen så att du känner att du hela tiden vet vad som händer i affären. För mig är det av yttersta vikt att du känner dig trygg genom hela processen och att du får ut så mycket som möjligt för din bostad.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag älskar verkligen Gotland och Visby, finns inget vackrare på denna jord om du frågar mig. Mina år inom turismen gav mig en bred kunskap om Gotland, såväl geografiska som historiska kunskaper. Bra att ha med i bagaget när man skall informera köpare från andra sidan havet, upprätta säljande beskrivningar m.m.

Bostadsmarknaden lokalt har under senaste åren upplevt en tämligen stor uppgång. Vad kommande år innebär blir intressant att se men jag tror på fortsatt hög efterfrågan och det är ännu bostadsbrist i ffa Visby trots stor produktion av nya bostäder på senare år. Landsbygden är också eftertraktad i stort och vi ser att populariteten och bostadspriser på serviceorter såsom Klintehamn, Hemse, Fårösund och Slite ökar. Gotland är speciellt iom att vi har en stor kundkrets i ffa Mälardalsområdet som är med och fightas om de bästa lägena.

Hur marknadsför Niklas sina bostadsförsäljningar?

Alla våra bostadsbilder tas av professionell fotograf och vi erbjuder även fri stylingkonsultation inför fotograferingen. Via vår kedja erbjuder vi proffsiga visningsbroschyrer, modern hemsida och kvalitetssäkrat försäljningsmaterial.

Vi har ett stort kundregister med spekulanter som kontaktas när objekt inom deras kriterier snart skall publiceras. Det är inte ovanligt att vi kan matcha önskemål mot bostäder redan innan de läggs ut på marknaden. Din bostad visas bl.a. på lansfast.se, m.fl.

Du kan även lägga till en annons på Hemnet mot tillägg. Vi annonserar lokalt varje vecka i BoBra-bilagan som kommer ut med GA/GT och vi exponerar även bostäder på helagotland.se samt annonserar i sociala medier med framgångsrikt resultat.

Länsförsäkringar är ett starkt varumärke lokalt på ön och det ger givetvis positiva effekter på våra förmedlingsuppdrag. Varumärket borgar för trygghet. Din bostad exponeras givetvis även på skyltar och bildskärmar i våra välbesökta lokaler på kontoren på Hemse och i Visby.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-02-13.

NIKLAS SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
  • Gotland
NIKLAS ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Niklas Harlevi har 3 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Niklas till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Niklas

NIKLAS JOBBAR PÅ

Är du Niklas Harlevi?
Logga in och redigera din presentation här.