My Lundberg, Mäklare på Svenska Mäklarhuset

My Lundberg Mäklare på Svenska Mäklarhuset

My Lundberg, Mäklare på Svenska Mäklarhuset
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita My?

Jag är en driven, tävlingsinriktad tjej som vet att allt är möjligt och jag drivs av utmaningar. Jag vet att personligt engagemang är viktigt i denna bransch, såväl som kunskap, service och förtroende vilket jag arbetar efter i varje affär. Mitt mål är givetvis att såväl säljare som köpare ska vara mer än nöjda när vårt samarbete är klart.

Uppvuxen i Stuvsta och bor kvar i söderort där jag trivs fantastisk bra. Älskar att resa och upptäcka nya kulturer; så när tillfälle ges far jag iväg till någon spännande destination

Vad skiljer My från andra mäklare?

Jag har varit i branschen sedan 2008 och sadlade om till mäklare 2014. Att köpa och/eller sälja sin bostad är en av de viktigaste affärerna man gör i sitt liv. Därför är det viktigt att anlita mäklaren som gör sitt yttersta i varje steg, från början till slut och framförallt tillgodoser varje kunds särskilda behov. Där är framförallt engagemang, förtroende, kunskap, erfarenhet och fokus mycket viktigt. Kontakta mig så berättar jag mer om varför ni ska anlita just mig, samt få referenser om så önskas!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag arbetar i ett stort och trivsamt upptagningsområde som expanderar i snabb takt. Det märker vi på såväl bostadsbyggandet men även på trivselfaktorer som närheten till nya skolor/förskolor och bra närservice. Trivsamma orter längs gröna linjen där man har nära till kommunikation, bra utbud vid Farsta Centrum och Globen. Älvsjö är knutpunkten för många med mysiga villastråk och goda förbindelser med pendeltåget och bussar. Här planerar man även att bygga ut tunnelbanan.

Söderort har en skön mix att villakvarter, lägenhetsområden och radhus. Här blandas det tillsammans med mysiga grönområden, skogar och charmiga badsjöar. Det bästa av allt är läget som genom de goda kommunikationerna smidigt tar er snabbt in till storstadspulsen!

Hur marknadsför My sina bostadsförsäljningar?

Vi finns på flertalet marknadsplatser där främst sociala medier, adresserad förmarknadsföring och Hemnet står i fokus. Slå mig gärna en signal eller maila mig direkt så berättar jag mer om de andra!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-09-23.

MY SÄLJER
MY ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
My Lundberg har 2 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat My till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om My

MY JOBBAR PÅ

Är du My Lundberg?
Logga in och redigera din presentation här.