Marina Nilsson, Mäklare på Erik Olsson Malmö

Marina Nilsson Mäklare på Erik Olsson

Marina Nilsson, Mäklare på Erik Olsson Malmö
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Marina?

Min förmåga att köpare och säljare känner sig trygga genom hela försäljningsprocessen, leder till nöjda kunder och höga slutpriser.

Vad skiljer Marina från andra mäklare?

Vid en försäljning är det viktigt att välja en mäklare som har en stark lokalkännedom. Jag, till skillnad från andra mäklare, är fokusmäklare i Östra Sorgenfri. Det innebär att jag är expert på ditt område och din förening.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Östra Sorgenfri domineras av framförallt mindre lägenheter så som två rum och kök men även vissa större. Det innebär i stor utsträckning att yngre människor flyttar in i området och ett naturligt generationsskifte sker. Området har under de senaste åren haft en positiv utveckling och blivit ett väldigt attraktivt område för många att bo i.

Hur marknadsför Marina sina bostadsförsäljningar?

Vid en försäljning gäller att nå 100 % av spekulanterna. Då måste man använda både den klassiska marknadsföringen så som Hemnet men även den lokala strategiska marknadsföringen både digitalt och fysiskt. Det i kombination med ett starkt kundregister gör att jag når samtliga av dem aktuella spekulanterna till din lägenhet.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-11-16.

MARINA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Marina Nilsson har 5 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Marina till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Marina

MARINA JOBBAR PÅ

Är du Marina Nilsson?
Logga in och redigera din presentation här.