Jenny Lindhagen, Mäklare på SkandiaMäklarna Motala

Jenny Lindhagen Mäklare på SkandiaMäklarna

Toppmäklare 2018
Jenny Lindhagen, Mäklare på SkandiaMäklarna Motala
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Jenny?

Oavsett om du ska sälja nu eller i framtiden är det bra att vara förberedd. Jag hjälper dig med konsultation kring bostadsmarknaden samt värdering av din nuvarande bostad - allt för att ditt livs största affär skall bli din livs bästa affär.

Vad skiljer Jenny från andra mäklare?

Med stort engagemang och fokus på kvalitet, trygghet och noggrannhet samt en målsättning att alltid överträffa både köpares och säljares förväntningar guidar jag dig genom hela köp-/försäljningsprocessen. Det genomgående temat är att alltid maximera resultat och kundnöjdhet i varje affär. Min belöning är att du som kund känner stort förtroende för mig och väljer att anlita mig vid återkommande tillfällen samt rekommendera mig vidare.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är verksam i Motala, Vadstena och Borensberg med omnejd och tycker det är otroligt givande att arbeta i mina hemtrakter. Här finns många fina lägen och efterfrågan är hög.

Hur marknadsför Jenny sina bostadsförsäljningar?

Jag marknadsför mina försäljningar i lokal dagspress, på vår hemsida, Hemnet, HittaHem och andra bostadssidor på internet samt på sociala medier. Vi har också ett påkostat och kraftfullt marknadsföringspaket via Adfenix som ingår vid varje försäljning, där vi syns med riktad marknadsföring på internet. Inom SkandiaMäklarna har vi även ett stort spekulantregister där vi skickar ut tips på bostäder till potentiella köpare som har en bevakning hos oss.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-21.

JENNY ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Jenny Lindhagen har 6 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Jenny till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Jenny

JENNY JOBBAR PÅ

Är du Jenny Lindhagen?
Logga in och redigera din presentation här.