Caroline Jönsson, Mäklare på Mäklarhuset Varberg

Caroline Jönsson Mäklare på Mäklarhuset

Caroline Jönsson, Mäklare på Mäklarhuset Varberg
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Caroline?

Jag har fokus på dig som kund och på dina önskemål som säljare och på att alltid genomföra varje affär på bästa möjlighet sätt.

Vad skiljer Caroline Jönsson från andra mäklare?

Jag går till jobbet varje dag med entusiasm och nyfikenhet! Jag har arbetat som mäklare i 15 år och jag har samma mål idag som jag alltid haft, att din affär skall bli riktigt lyckad. Jag lyssnar till dina behov och önskemål och utefter det lägger jag ner mycket tid, engagemang och intresse för att din affär skall bli din allra bästa. Bättre betalt, mindre problem. Så jobbar jag!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Varberg är en stor liten stad där man har allt. Bad, butiker, högskola, restauranger och idrott. Staden passar de flesta oavsett om man bor och verkar här eller om man pendlar mot Göteborg. Många letar även efter sitt fritidsboende här för att spendera somrarna vid havet eller en sjö.
Varberg har stor inflyttning och det kan vara utmanande att hitta en bostad här men om man tar sig tid och tittar på olika objekt i olika områden så hittar man sitt drömställe till slut.

Hur marknadsför Caroline sina bostadsförsäljningar?

Vårt fokus vid marknadsföring av de försäljningar vi har är i digitala kanaler såsom aftonbladet, expressen, facebok och instagram. Vi har marknadens starkaste digitala marknadsföringspaket.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-14.

CAROLINE SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
  • Varberg
CAROLINE ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Caroline Jönsson har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Caroline till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Caroline

CAROLINE JOBBAR PÅ

Är du Caroline Jönsson?
Logga in och redigera din presentation här.