Berit Johansson Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Berit?

Jag är uppvuxen i Ängelholm och har arbetat i branschen i snart 20 år och känner både mitt område och marknaden väl. Då det finns så varierat utbud av bostäder här använder jag aldrig standardlösningar utan anpassar hela upplägget från kontakt till avslut efter objektets, men även dig som säljares unika förutsättningar. Har sedan länge även ett bra samarbete med Länsförsäkringar Bank vilket innebär att jag har stora möjligheter att få spekulanterna budgivningsklara i tidigt skede, vilket är en väldigt viktig bit för er som säljare.

Vad skiljer Berit från andra mäklare?

Jag tror på att skapa trygga affärer då ett bostadsköp oftast är en av de största affärerna man gör i livet. För att processen skall kännas trygg är det viktigt för mig att vara kunnig och hålla en god kommunikation. Jag är en engagerad fastighetsmäklare som lägger stor vikt vid att både säljare och köpare skall vara 110% nöjda, först då blir även jag nöjd. Mitt stora engagemang gjorde att jag blev den mäklare i Ängelholm som sålde flest bostäder under 2018.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Vi har en stabil och positiv utveckling och Ängelholms kommun har legat stabilt genom olika konjunktursvängningar, så jag tror att det kommer att se bra ut även i framtiden. Vi har i nuläget stor efterfrågan på både villor och bostadsrätter i Ängelholm då vi har stor inflyttning från andra städer. Ängelholm är en vacker kuststad som har mycket att erbjuda.

Hur marknadsför Berit sina bostadsförsäljningar?

Annonsen läggs ut på flera olika sidor på webben, så som vår hemsida, på Hemnet och Hittahem. Vi använder även oss utav sociala medier för att nå ut. Att kontoret ligger beläget centralt där det rör sig mycket människor är även det en bra marknadsföringskanal, då en kort presentation med bilder finns i vårt skyltfönster. Dessutom besitter jag ett stort register med potentiella köpare som anmält intresse för bostäder liknande just det du har till försäljning. Jag anlitar alltid en professionell fotograf som bistår med både bilder och planritningar.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-27.

BERIT ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Berit har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Berit till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Berit

BERIT JOBBAR PÅ

Är du Berit Johansson?
Logga in och redigera din presentation här.