Andreas Stiglund, Mäklare på Fastighetsbyrån

Andreas Stiglund Mäklare på Fastighetsbyrån

Andreas Stiglund, Mäklare på Fastighetsbyrån
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Andreas?

Vi brinner starkt för mäklaryrket och lägger vår själ i jobbet vilket tydligt framgår i vårt driv, våra höga ambitioner och vår framgång. Vi är typiska tävlingsmänniskor, både som mäklare och privat och drivs av utmaningen att ge er det bästa resultatet. Förra året fick vi förtroendet att förmedla över 450 bostäder genom att skräddarsy den bästa lösningen för varje specifik kund. Vi vill arbeta på det sätt som vi vet ger bäst slutpris och tryggast affär. Vårt mål är att ni ska vara så nöjda att ni efter avslutad affär ska kunna rekommendera oss till era vänner och bekanta.

Vad skiljer Andreas från andra mäklare?

Vi har kunden i fokus och skräddarsyr en lösning för dig och din bostadsaffär. Vi finns tillgängliga och arbetar alltid för att ge dig ett attraktivt slutpris och att du ska genomföra en trygg och korrekt affär.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Vi på Fastighetsbyrån har lång erfarenhet av försäljningar i området, vilket gör att vi vet alla fördelar och vad köpare och säljare vill ha. Vi vet hur nära det är till förskolor och skolar, vilka de bästa caféerna är och vilken väg du ska gå för att nå badplatsen eller för att få en härlig promenad. Vi vet vilka köpare som är intresserade av olika bostäder och hur man bäst riktar sig till dem.

Nyköping växer och varje år flyttar mellan 500 - 700 personer in till Nyköping, vilket är fantastiskt roligt! Vi har många spekulanter på våra visningar som resulterar i budgivningar.

Hur marknadsför Andreas sina bostadsförsäljningar?

Där vi hittar köparna: vår hemsida www.fastighetsbyran.com/nykoping, Hemmet, sponsrade länkar via sociala medier, vårt spekulantregister och digitala skärma på Öster och Väster

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-10-08.

ANDREAS SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
ANDREAS ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Andreas har ännu inte fått något omdöme

Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Andreas till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Andreas

ANDREAS JOBBAR PÅ

Är du Andreas Stiglund?
Logga in och redigera din presentation här.