Amanda Dahlgren, Mäklare på SkandiaMäklarna Nyköping & Oxelösund

Amanda Dahlgren Mäklare på SkandiaMäklarna

Toppmäklare 2018
Amanda Dahlgren, Mäklare på SkandiaMäklarna Nyköping & Oxelösund
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Amanda?

Jag är en fastighetsmäklare - men inte som alla andra!
Genom mina år som SkandiaMäklare har mina kunder önskat både livevisningar på Facebook, speciella fotograferingar med både styling och/eller statister, roliga instagramvideos samt proffsfilmning med drönare.
Välkommen att titta in mitt instagramkonto @maklaramanda för inspiration!
Jag är en arbetshäst som du kan anlita om du är ute efter en trygg och säker vägledning genom försäljningsprocessen eller om du är ute efter det där lilla extra som får just DIN försäljning att sticka ut på marknaden. Mitt mål är att överträffa dina förväntningar och att få högsta betyg både från köpare och säljare.

Med kärlek, tålamod och glimten i ögat är ingenting omöjligt!

Vad skiljer Amanda från andra mäklare?

Mig finner ni gång på gång på flertalet olika topplistor för högst omsättning, antal affärer, flest publicerade objekt med mera. Det som dock alltid glädjer mig mest är att jag flera gånger blivit den mäklaren med flest rekommendationer i Södermanlands Län.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är född och uppvuxen i Nyköping och känner till områdets alla fördelar och vad köpare och säljare vill ha. Jag har stenkoll på hur långt det är till förskola, vilken matbutik som har det bästa utbudet och var jag skulle rekommendera dig att gå hundpromenaderna. Bostadsmarknaden i Nyköping är fortsatt stabil. Inflyttningen vi har hit från Stockholm och andra städer gör att efterfrågan är fortsatt stor.

Hur marknadsför Amanda sina bostadsförsäljningar?

Allt och överallt kan man säga! Jag är en kreativ själ så om jag får lösa tyglar kan springa tre varv längre i en marknadsföringsprocess än vad mina konkurrenter gör. Det är inte ovanligt att byggfläktar är inblandade...

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-13.

AMANDA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
AMANDA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
AMANDAS PROSPEKT
Amanda Dahlgren har 12 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Amanda till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Amanda

AMANDA JOBBAR PÅ

Är du Amanda Dahlgren?
Logga in och redigera din presentation här.