Agneta Chong, Mäklare på Erik Olsson Malmö

Agneta Chong Mäklare på Erik Olsson

Agneta Chong, Mäklare på Erik Olsson Malmö
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Agneta?

Jag har arbetat som mäklare sedan 2007 och har lång erfarenhet när det kommer till att få ut det högsta slutpriset för just din bostad. Jag är känd för att prestera på topp och att överträffa dina förväntningar. Vill du ha en duktig, engagerad mäklare som lyssnar på just dina behov och som kan leverera det högsta slutpriset så ska du anlita mig.

Vad skiljer Agneta från andra mäklare?

Jag brinner för mitt yrke och det som skiljer mig från andra mäklare är mitt engagemang och förhandlingsteknik. Jag är duktig på att få ut det högsta slutpriset tack vare min känsla för detaljer och lämnar inget år slumpen. Jag har varit fastighetsmäklare sedan 2007 och gjort över 1 000 bostadsaffärer. Mina meriter är Årets Mäklare 2009 och 2013. Jag lever på mina rekommendationer och goda rykte.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

En stor fördel att vara mäklare i Malmö är att jag bott här i hela mitt liv och därför känner jag till varenda gata här. Jag har ett stort spekulantregister och nära kundkontakt tack vare min långa erfarenhet och rekommendationer.

Hur marknadsför Agneta sina bostadsförsäljningar?

Det är viktigt att synas överallt och jag vill nå ut till 100% av marknaden dvs både aktiva och passiva spekulanter. Här är vi väldigt unika, de flesta mäklare når bara ut till de som tittar på Hemnet men vi har en mer varierad bredd än så. En extra budgivare ger ett högra slutpris så vi syns både på Hemnet, Hittahem, Bovision, vår egna hemsida www.erikolsson.se samt på sociala medier, Twitter, Instagram och Facebook som sponstade inlägg. Även utskick i brevlådan samt våra berömda pilskyltar. Jag har utöver detta en fastighetsmäklarprofil på Facebook där jag kan rikta reklamen till den kundgrupp jag tror på mest. Den hittar ni på Facebook under Fastighetsmäklare Agneta Chong.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-12-20.

AGNETA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
AGNETA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Agneta Chong har 1 omdöme

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Agneta till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Agneta

AGNETA JOBBAR PÅ

Är du Agneta Chong?
Logga in och redigera din presentation här.