MäklarOfferter

URBAN by ESNY

Vill du köpa eller sälja bostad? På MäklarOfferter kan du hitta och jämföra URBAN by ESNYs samtliga 13 mäklare och 4 kontor.

URBAN by ESNY
BetygStjärna4,7/5
Kontor4
Mäklare13

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till URBAN by ESNY, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas till relevanta mäklare på URBAN by ESNY samt andra mäklarbyråer som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

URBAN by ESNY - alla mäklare och kontor

Här hittar du kontoren

På kartan kan du se var URBAN by ESNYs samtliga kontor ligger.

Om URBAN by ESNY

Urban by ESNY är en fastighetsmäklarbyrå som erbjuder en servicenivå och omsorg som tidigare endast var tillgänglig för premiumobjekt. Företaget är systerbolag till Eklund Stockholm New York, som förmedlar exklusiva bostäder i Sverige och New York. Urban by ESNY riktar sig till en bredare marknad och har inga begränsningar gällande vilken typ av objekt de tar sig an​​.

Urban by ESNY:s framgång ligger i deras noggrant utarbetade arbetsmetoder och drivna medarbetare som alltid strävar efter att göra det lilla extra för sina kunder. De använder samma metoder som Eklund Stockholm New York, inklusive styling, fotografering, annonsering, visning, uppföljning och budgivning​​.

Ett unikt drag hos Urban by ESNY är deras arbete med inredningsfotografer och stylister, där de endast använder ett fåtal högkvalitativa bilder i sina bostadsannonser för att skapa nyfikenhet kring objekten. De har också ett aktivt arbete med sitt kundregister, där de håller en löpande dialog med potentiella köpare och anpassar sitt utbud efter kundernas behov och önskemål​​.

Urban by ESNY:s försäljningsprocess

När du säljer din bostad med Urban by ESNY får du en anpassad service som erkänner att varje försäljning är unik. Deras process börjar med att förstå dina specifika behov och önskemål, vare sig det gäller att uppnå högsta möjliga slutpris eller att prioritera transaktionssäkerhet. Urban by ESNY går igenom marknadsläget, tidsplanen, och eventuella värdehöjande åtgärder för din bostad. De diskuterar också om bostaden bör säljas på den öppna marknaden eller under hand.

Deras team karaktäriseras av dedikation, och de är ständigt tillgängliga för att ge tydlig kommunikation och snabb återkoppling. De har ett omfattande och uppdaterat nätverk av spekulanter och är kända för att leverera tjänster av hög kvalitet genom alla steg i försäljningsprocessen, från styling och fotografering till visningar och budgivning. Urban by ESNY arbetar hårt för att överträffa kundens förväntningar och strävar alltid efter att skapa de bästa affärerna för sina kunder, inklusive att hitta deras nästa drömboende, ofta genom försäljningar som inte når den öppna marknaden​​.

Bli matchad med rätt mäklare
Hitta mäklareBli matchad med rätt mäklare

Med MäklarOfferters matchningstjänst hittar du enkelt den bästa mäklaren som snabbt och problemfritt hjälper dig att få bäst betalt för din bostad.

Hitta bästa mäklarenPil
Visste du att?

Mäklare är ofta områdesbundna och specialiserade på specifika bostadstyper. Vår unika matchningstjänst hjälper dig jämföra och hitta mäklare med rätt expertis i just ditt område.

Hitta rätt mäklarePil
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare