Thomas Hansson, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Lerum

Thomas
Hansson
Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

5 av 5 i betyg

Om Thomas Hansson

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Thomas?

Med ett stort intresse för servicebranschen och ett förflutet inom densamma var det länge ett mål att arbeta som fastighetsmäklare. Att vara delaktig och hjälpa människor i deras livs största affär är för mig ett hedersuppdrag och jag gör därför alltid mitt yttersta för att alla inblandade parter skall vara nöjda och känna trygghet. Genom hög tillgänglighet, kontinuerlig återkoppling samt stort engagemang för varje uppdrag skapar jag förutsättningar för att din bostadsaffär skall bli så bra den bara kan bli och tillsammans med dig som kund skapar vi en lösning för just dina behov.

Vad skiljer Thomas Hansson från andra mäklare?

Jag är född och uppvuxen i kommunen samt även bosatt här. Jag känner ett stort engagemang för min hemort och min väl upparbetade lokalkännedom samt kontaktnät ger en extra fördel för dig som kund.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Lerums kommun erbjuder en fantastisk boendemiljö med närhet till både sjöar och skogar men samtidigt på bekvämt pendlingsavstånd. Kommunikationerna är väl utbyggda och på kort tid når man såväl Göteborg som caféstaden Alingsås. Samtidigt erbjuds en god närservice. Intressanta kulturmiljöer såsom exempelvis Nääs slott finns också här.

Hur marknadsför Thomas sina bostadsförsäljningar?

Vi gör alltid en matchning mot vårt stora egna kundregister där spekulanter som söker efter liknande bostäder i ditt område blir direkt meddelade om just din bostad. Dessutom marknadsför vi såklart din bostad på nätet via ett flertal sidor,bland annat Hemnet m.fl. samt genom sociala medier (Facebook och Instagram). Fotografering av din bostad sker genom professionell fotograf och anpassas utifrån aktuella förutsättningar och behov. Genom samarbetspartners kan vi även vid
behov förmedla konsultation gällande styling av densamma

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-02-09.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Thomas säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Thomas erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Thomas Hansson
är mäklare på

Är du Thomas Hansson?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis