MäklarOfferter

Robin Karlsson

Mäklare på Mäklarhuset

Robin Karlsson
Mäklarhuset

När jag får äran att förmedla din bostad fokuserar jag mycket på relationen. För mig är det livsviktigt att förstå mig på kunden och din situation för att kunna anpassa min tjänst för varje specifik bostadsaffär.

Jag tycker också att det är viktigt att behandla alla kunder jag träffar med en positiv känsla. Om känslan är bra hos mäklaren när potentiella köpare kommer på visning så ökar också sannolikheten att de blir mer intresserade av lägenheten, därav bättre förutsättningar för ett bättre slutpris. Jag jobbar också på den bäst säljande mäklarbyrån i hela Bromma, vilket gör att jag har ett brett spekulantregister jag gärna använder mig av för din bostadsaffär.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Begär offertPil
Robin säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Mitt ursprung är från Skellefteå i Norrland, därav faller det mig naturligt att jag lägger ett extra fokus på tydlighet, kommunikation, lyhördhet och kompetens i allt jag gör. Jag kombinerar den norrländska charmen med att även lägga i en extra växel när andra mäklare ger sig för att mitt mål alltid kommer vara att överträffa dina förväntningar genom trygga och effektiva bostadsaffärer.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

På så många ställen som möjligt för att vi ska synas mer än konkurrenterna för att attrahera spekulanter till din bostad. Dels marknadsför vi oss på hemnet, men även vår egen hemsida som ger oss möjlighet att ta del av andra mäklares spekulanter, och även sociala medier. Jag har även ett brett spekulantregister som jag frekvent använder när vårt kontor är bäst säljande i hela Bromma

Rekommendationer (0)

Robin har ännu inga rekommendationer. Lämna gärna ett omdöme om du har haft Robin som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Robin Karlsson

Robin jobbar som mäklare i Alvik, Traneberg, Norra Ängby, Mariehäll, Blackeberg, Södra Ängby, Råcksta, Abrahamsberg, Äppelviken, Beckomberga m.fl.

Objekttyper

Robin förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Robin erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratis

Börja härPil

Kontakta Robin

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Robin

Robin Karlsson är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Mäklarhuset Bromma, Sundbyberg, Solna & Essingen
Stjärna5/5
Mäklarhuset Bromma, Sundbyberg, Solna & EssingenKöpsvängen 8, 168 67 BrommaBrev bromma@maklarhuset.seTelefon 08 - 26 05 60