Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Robin Almanakis, Mäklare på SkandiaMäklarna Göteborg Hisingen

Robin
Almanakis
Mäklare på SkandiaMäklarna

5 av 5 i betyg

Om Robin Almanakis

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Robin?

Jag nöjer mig inte enbart med nöjda kunder - jag vill ha utomordentligt nöjda kunder! Därför strävar jag alltid efter att överträffa mina kunders förväntningar. Min tillgänglighet är något som uppskattas oerhört, då jag finns där när man behöver mig.

Vad skiljer Robin Almanakis från andra mäklare?

Vi är en nytänkande aktör på bostadsmarknaden i Alingsås, som erbjuder en fullskalig mäklartjänst med personligt engagemang. Vi tar det bästa från den traditionella mäklartjänsten och kombinerar det med de nya tekniska möjligheterna som erbjuds i dagens digitala samhälle.

Vi är en innovativ mäklarbyrå som erbjuder en komplett mäklartjänst, där stort fokus ligger på att all informationsutbyte och marknadsföring ska ske digitalt. Det i kombination med att vi inte har några dyra kontor och skyltfönster med centrala lägen, gör att vi kan erbjuda dig som säljare en större valfrihet vad tjänsten ska kosta. Hos oss kan du därför välja att betala samma arvode oavsett om din villa kostar 3 mkr eller 30 mkr, utan att göra avkall på något i tjänsten. Det tycker vi är skäligt!

Hur marknadsför Robin sina bostadsförsäljningar?

Hos oss ingår alltid professionell bostadsfotografering från erkända fotografer som inte använder vidvinkel för att få rummen att se större ut än vad de faktiskt är. Dessutom har du även möjlighet att välja till drönarfotografering och en exklusiv drönarfilm för att även sälja in området. Det som även skiljer oss från andra mäklare är att marknadsför samtliga våra bostäder på Facebook och Instagram, på ett unikt och skräddarsytt sätt! Vi trycker även upp fina broschyrer av varje bostad som delas ut på visningarna.

Vi på Redcarpet Fastighetsförmedling har ett unikt sätt genomföra våra visningar, där alla känner sig sedda och ges möjlighet att få se bostaden i lugn och ro. Varje spekulant får tid med mäklaren för att få sina frågor besvarade. Detta garanteras genom att dela in alla gäster i tidsintervaller genom bokade visningar. Då får vi även koll på hur många som kommer och vilka det är som kommer.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2022-09-21.

Robin säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Robin erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
ROBINS prospekt

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Robin Almanakis
är mäklare på

Är du Robin Almanakis?
Logga in och redigera din presentation här.