Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Ramona Girdea, Mäklare på Fastighetsbyrån Årsta

Ramona
Girdea
Mäklare på Fastighetsbyrån

5 av 5 i betyg

Om Ramona Girdea

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Ramona?

Jag vågar kalla mig själv för en kompetent och professionell fastighetsmäklare med kundfokus i sikte, bred erfarenhet av yrket och en stark vilja för att just du ska få rätt hjälp till en lyckad bostadsaffär. Det är av största vikt för mig att på lika villkor tillfredsställa både köpare som säljares affärsbehov. Mitt motto är därför att bli rekommenderad av både dig som köpare och säljare - det som ett kvitto på att jag agerat proffesionellt under hela processen. Detta med ett kunskapsbagage som innefattar akademisk utbildning, omfattande praktik och trainee, erfarenhet inom finansbranschen - och störst av allt, min passion för lyckade överenskommelser, som har sin grund i att jag från början till slut har hjärta och ambition med mig.

Vad skiljer Ramona Girdea från andra mäklare?

Vad som särskiljer mig från andra mäklare är att jag alltid har hjärta med mig i varje affär. Att jag dessutom är lättillgänglig alla dagar i veckan och jag alltid är snabb med att meddela mina uppdragsgivare så snart jag sitter på information som rör deras bostad - med andra ord hålla dig som säljare uppdaterad. Det anser jag bara hör till., det är något som jag tycker ska sitta i ryggmärgen. Mitt motto är att nämligen att du som säljare aldrig ska behöva undra, utan jag ska redan ha hunnit besvara funderingar som du annars hade velat ställa.

Kort och enkelt, jag ser min uppdragsgivare som min arbetsgivare - vilket gör att jag aldrig vill skapa ett missnöje utan tvärtom, imponera!

Hur marknadsför Ramona sina bostadsförsäljningar?

Det starkaste vapnet jag har att arbeta med är just Fastighetsbyråns starka och väletablerade varumärke. Man känner redan till oss och även vårt nära banksamarbete med Swedbank. Vad innebär då vårt banksamarbete för dig som uppdragsgivare? Det ger oss en lika snabb och enkel väg in i banken för att till de kunder som vi kommer i kontakt med, kunna hjälpa till med lånelöften. En fördel för dig som säljare när många vill buda men inte har klart med lånelöfte och behöver vänta in långa handläggningstider på banker i dagsläget.

Då man känner till oss marknadsför jag alltid i första taget mina bostadsförsäljningar på Fastighetsbyrån.se men använder givetvis också Hemnet.se. Samtidigt är jag också bra på att nyttja mitt egna privata kontaktnät genom att via sociala medier alltid marknadsföra din bostad. Vi har dessutom ett brett spekulantregister som betyder att vi har kunderna till just din bostad.

För en lyckad marknadsföring krävs professionella och snygga bilder. Vilket vi har våra egna fotografer att tacka för. I dagens marknad uppskattas verklighetsförankrade bilder framför förskönade. Därför läggs stor vikt på att inte skicka iväg bilder för redigering till andra länder, där redigeringen är billigare men också ger ett missvisande intryck då bilderna oftast ser perfekta ut. Vi vill nämligen att din bostad ska skapa ett ärligt intryck, för det är det som säljer bäst.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2023-05-10.

Ramona säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
Ramona erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Ramona Girdea
är mäklare på

Är du Ramona Girdea?
Logga in och redigera din presentation här.